Disney On Ice 2018: Onvergetelijke avonturen met Disney On Ice

De ticketverkoop voor “Disney On Ice” is gestart; ‘Onvergetelijke avonturen met Disney On Ice’.

Disney on Ice 2018
©Disney/ © Feld Entertainment

Beleef de magie met de hele familie als een bijzondere verzameling Disneyverhalen voor je ogen tot leven komt tijdens Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice. Deze spectaculaire ijsshow bezoekt Rotterdam Ahoy en Jaarbeurs Utrecht van 12 t/m 30 december 2018 met 22 shows. De ticketverkoop is gestart.

Tickets bestel je hier.

Beleef Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice als Mickey, Minnie, Donald en Goofy een kleurrijke en magische reis maken door het verleden.

Disney on Ice 2018
©Disney/ © Feld Entertainment
  • Dory is terug, samen met haar vrienden Nemo en Marlin van Disney • Pixar’s Finding Dory. Duik diep in de oceaan met je favoriete school vissen en ontdek wat het betekent om familie te zijn.
  • Reis naar de winterse wereld van Arendelle waar de zusjes Anna en Elsa, en de hilarische Olaf van Disney’s Frozen leren dat ware liefde magisch is.
  • Niets is onbereikbaar voor Rapunzel met vrienden die haar de weg wijzen.
  • Als Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen samenwerken, krijgen ze op een magische manier ALLES voor elkaar.
  • Bij het swingende optreden van Buzz en Woody kan je niet op je stoel blijven zitten;
  • Simba, Timon en Pumbaa sluipen op de savanne;
  • Jasmine, Aladdin en Geest laten zien dat je niet bang hoeft te zijn als je vrienden hebt;
  • en je favoriete Disney prinsessen blijven onverschrokken als altijd.
Disney on Ice 2018
©Disney/ © Feld Entertainment

Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice bezorgt jong en oud herinneringen om nooit te vergeten! Het wordt families aangeraden om op tijd te komen en de speciale preshow ter ere van ‘90 jaar Mickey Mouse’ te beleven. Tickets voor Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice zijn al verkrijgbaar vanaf € 18,=. Bezoek DisneyOnIce.nl voor meer informatie over de show en ticketverkoop.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *