Oogaa kinderserviesje voor Sinterklaas

What's on mama's mind oogaaDe oktoberfeestmaand is net achter de rug. Ik bracht allemaal leuke cadeaus rondom de eerste verjaardag van mijn dochtertje onder de aandacht. Nu is het weer tijd voor het volgende feest: Sinterklaas komt namelijk weer in het land. De komende tijd lees je allerlei tips voor handige, leuke, mooie, lieve, leuke, gave cadeaus voor je kleintjes.

Sinterklaascadeaus zijn er in allerlei soorten en maten. Van kleine schoencadeautjes tot grote 5 december cadeaus. Ook wisselt het natuurlijk hoe enthousiast je het zelf viert of kan vieren. Geef je alleen speelgoed of komen er ook praktische cadeaus voorbij?

Servies van Oogaa is geschikt voor allebei, vind ik!

Mijn eerste tip!

Mijn zoontje en dochtertje hebben een heel leuk serviesje van Oogaa gekregen (en het is nog niet eens Sinterklaas!).
Doordat de producten zo kleurrijkWhat's on mama's mind oogaa en speels zijn vinden de kinderen ze geweldig. Zo heeft mijn zoontje een blauwe siliconen lepel met een treintje erop gekregen, waarmee hij smult van zijn yoghurt! En mijn dochtertje kreeg een roze met een vliegtuig en een met een trein. Bij ons is het dus elke avond feest aan tafel.

BPA vrij en geen weekmakers
Oogaa heeft producten voor baby’s en jonge kinderen gemaakt van siliconen. Het voordeel hiervan is dat de producten vrij zijn van BPA of weekmakers. Ook is het materiaal reuk- en geurloos. De lepels zijn er in diverse kleuren met daarop een vliegtuig, trein of boot. Dit maakt het eten voor de kindjes natuurlijk extra leuk. “Tjoeke, tjoeke, tjoeke… toet toet” zo gaat de trein de tunnel in. Gegarandeerd succes en niet alleen bij baby’s, haha.

Handig!
Ook heeft Oogaa handige antislip placemats. Waardoor het placemat blijft liggen op de tafel als je kleintje met zijn of haar bordje of bekertje schuift.
De kinderbordjes zijn daarnaast reuze prettig, want ze kunnen in de magnetron en vaatwasser. Ideaal, want zo kan je een babyhapje makkelijk opwarmen, maar het What's on mama's mind oogaabordje ook snel schoonmaken.

Hier was het siliconenbordje met een stukje zelf gemaakte wortelcake een enorm succes op mijn dochters verjaardag. Ze heeft hem met twee lepels opgegeten. Een lepel met een treintje en een lepel met een vliegtuig erop, want kiezen is best lastig. Ik vind het materiaal ook erg fijn omdat het zo zacht is.

Waarschijnlijk heb je zelf ook al eens ervaren dat kinderen zo nu en dan hun bord op de grond gooien of laten vallen. Dat kan zo’n herrie maken. Met een siliconenbord heb je dat niet en het gaat ook niet zo gauw kapot!

Ik ben erg enthousiast over deze leuke producten. Een heel leuk schoencadeautje, maar ook voor mama. De lepels geven je gegarandeerd eetplezier aan tafel.

Je koopt producten van Oogaa bij de leuke webshop the Little One.
Wil je ze ook verkopen in je webshop, kijk dan bij Stoqk.

 

 

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *