Op autovakantie met peuter en kleuter

Het is alweer bijna zomervakantie. Wij hebben een camping in Frankrijk geboekt en er gaat weer een hoop mee op reis. Wat nemen we mee op reis? Bekijk het overzicht er zit ook nog een handige kortingscode voor 50% korting op fruitvliegjesvangers bij.

kinderkoffers kruidvat

1. Koffertjes voor je kinderen, vanaf € 20.

Via de webshop waren ze zo uitverkocht, de kindertrolleys van Kruidvat, maar in de winkel trof ik ze gelukkig nog. De koffertjes van Kruidvat. Vooral de eenhoorn voor mijn dochtertje is superleuk. De spookjes variant kocht ik voor mijn zoontje. De koffertjes krijgen ze als we binnenkort een langweekendje weggaan naar Limburg. Nog voor onze grote vakantie. De koffertjes zijn voor hen, met hun eigen kleding en boekjes. De koffertjes zijn enigszins flexibel qua materiaal, het ziet er heel hard uit, maar het is een soort rubber volgens mij. Er zitten heel handige vakken in. Voordeel was dat ze nu € 20 kosten. De Trunki kinderkoffers vond ik overigens leuker, maar die kosten het dubbele. Vooral de brandweer zou goed in de smaak vallen.
Ook bij Groupon had je een mooie aanbieding voor kinderkoffers, namelijk van Shaun het schaap, dat was hier de tweede keuze als ik die van de Kruidvat niet had kunnen scoren. Voor 34,99 heb je dan een Shaun het schaap rolkoffer.

doctor clean fruitvliegjesvanger

2. Fruitvliegjes vangers Doctor clean

De fruitvliegjesvanger is ontwikkeld om volwassen fruitvliegjes te lokken. Met behulp van speciale voeding op basis van vloeistof, ze vliegen er in en komen er niet meer uit!
Reken voorgoed af met fruitvliegjes! Iedereen kent ze wel, die zwermen zwarte bewegende nare vliegende aandachttrekkers boven je heerlijke verse fruit! Fruitvliegjes staan bekend om hun korte levenscyclus (zo’n tien dagen) en snelle voortplanting. Ze kunnen zich in anderhalve week vermenigvuldigen van 4 naar 120! Doctor Clean Fruit Vliegjes Vanger!
Een handig en zeer effectief middel waarmee je in no-time van die vervelende vliegjes af bent.

Doctor Clean Fruit Vliegjes Vanger is handig in gebruik en werkt direct.
1. Verwijder het lipje aan de bovenkant van de appel;
2. Vul de val met de bijgeleverde vloeistof (pluspunt: deze lokstof is niet giftig!);
3. Plaats de val in de buurt van de broedplaats.

Fruit Vliegjes Vanger van Doctor Clean is het meest effectief wanneer deze geplaatst wordt naast debroedplaats. Plaats het achter, in of onder keukenkastjes, wasbak, vaatwasser, eten, in de buurt vanfruit en groente of elke andere plek waar fruit en groente wordt bewaard. Wanneer de fruitvliegjes eenmaal in de lokappel zitten kunnen ze er niet meer uit en kunnen ze zich niet meer voortplanten. Na 30 dagen dien je de fruitvliegjesvanger te verwijderen, of natuurlijk al eerder wanneer alle vliegjes verdwenen zijn.

kortingscode doctor clean fruitvliegjesvanger

Kortingscode fruitvliegjesvanger (t/m 31 augustus 2018) 50% korting met LVT-FRUITVLIEGJES50. Geldig op www.lucovitaal.nl

Doctor Clean Fruit Vliegjes Vanger kost € 8,95 (per stuk)

3. Organizer voor in de auto € 8,99 per stuk

Ik heb twee organizers voor in de auto besteld via Groupon. Helaas ben ik er al meer dan twee weken op aan het wachten (er staat levering binnen 14 kalenderdagen dus hij zal wel snel komen), haha. Dus qua ervaringen kan ik nog niet veel delen, maar het leek mij reuze handig. Je kan de organizer aan de stoel voor de kinderen hangen (dus achterkant van onze stoelen) en daar kunnen ze van alles in kwijt. De organizers hebben ruimte voor een tablet (ipad, samsung etc) en vijf vakken voor een beker, potloden, boekjes en andere rommeltjes. Heel handig, vooral de tablet lijkt mij ideaal. Kunnen ze filmpjes kijken.  Er zit een touchpad ondersteuning voor android- en ios tablets bij. De vakken hebben een elastische band en het voorvak is beveiligd met klittenband. Ik kijk uit naar levering door Groupon, haha.

Ook handig zijn trouwens de koffer oganizers, die zag ik ook op Groupon staan. Heb ze zelf van de Beversport.

kindersandalen shoesme

4. De mooiste kindersandalen

Oké, kindersandalen zijn ideaal. Zelf loop ik altijd op Havainas, dat vind ik simpelweg mooie slippers. Sandalen zijn echter voor kinderen wel een stuk beter om op te lopen. Zelf merk ik het al dat ik niet te lang op slippers kan lopen, mijn kinderen laat ik dan ook de hele zomer op goed schoeisel, maar wel blote tenen rond paraderen; de Shoesme sandalen.

arlo pro babyfoon met camera

5. Babyfoon met camera

Een babyfoon meenemen op vakantie vind ik altijd wel zo handig. Niet dat wij ver weg gaan van de stacaravan of het huisje waar we in zitten, maar toch vind ik het fijn als ik een beetje zich hebt op de kinderkamertjes. Ze slapen toch in een ander bed en vaak zit je buiten. Daarnaast luisteren mijn kinderen ook graag nog naar het babyfoonmuziekje voor ze gaan slapen. Ik heb een nieuwe babyfoon van Arlo baby. Hiermee kan ik de kinderen via de camera op mijn telefoon volgen. Handig, dus. Ik heb hem afgelopen weekend voor het eerst uitgeprobeerd. Het installeren ging heel makkelijk en ik heb het weekend al mooi kunnen testen. Het beeld is haarscherp en hij is erg uitgebreid qua functionaliteit. Zo kreeg ik ineens een pushbericht op mjn telefoon met de melding dat de luchtkwaliteit niet in orde was. Hij meet de luchtvochtigheid en de temperatuur. Je krijgt een melding (tenzij je dat uitzet) dat er beweging is geweest op de kamer, of er geluid is waargenomen. Ideaal! Ik ben er nog niet helemaal achter wat er met de luchtkwaliteit precies was, mogelijk het feit dat het erg warm was in het kleine kamertje, of de locatie waar de babyfoon precies stond. Ik schrijf binnenkort een uitgebreide review.

Hij ziet er sowieso heel leuk uit. Een groene met konijnen oren, die ik ook zo kan omtoveren in een geel katje.

OCKYZ zwembroek sweakers

6. Sweakers en zwemkleding van Ockyz

Ik heb natuurlijk nog steeds een winactie online staan om een setje sweakers en zwemkleding naar keuze te winnen van Ockyz. De zwembroek mag natuurlijk niet ontbreken in de koffer en de antislip sok (sweakers) zijn natuurlijk heel handig bij het zwembad, om glijpartijen te voorkomen.

naif zonnebrand spray

7. Zonnebrandcreme van Naif

Zonnebrandcreme moet je sowieso meenemen, want zon of geen zon, op vakantie ben je veel buiten. Insmeren is sowieso nodig. Lees je de review van de nieuwe spf30 zonnebrandspray van Naïf nog een keertje terug?

Kids love fun in the sun, but no one likes a fried baby

De Naïf zonnebrand spray spf 30 is een handige en mooi flacon van 100 ml, erg herkenbaar aan de vormgeving ten opzichte van de rest van de lijn van Naïf. Wat is het grootste voordeel van de spray? Je sprayt snel de zonnebrand op jouw kind, insmeren wordt kinderspel en de zonnebrandspray:

  • Smeert makkelijk uit
  • Heeft een natuurlijke Uv-filter
  • Is waterbestendig

 

 

 

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
De leukste en handigste reisartikelen voor op reis met een peuter of kleuter
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *