Op mooilang.nl broeken shoppen voor lange smalle meiden

Richtsje van Mooilang.nl vertelt in deze blog over haar webshop en hoe ze op het idee is gekomen van deze webshop voor lange smalle meiden!

MOLA: extra lange en smalle broeken voor meiden

mooilang.nl broeken shoppen voor lange smalle meiden

Als je als kind lange benen hebt en smal bent, is het best lastig om leuke passende broeken te vinden. Vroeger ging ik met mijn moeder al winkel in en winkel uit. En voor mijn dochter (die mijn bouw heeft) is het nog steeds een crime. Zij is echter van mening dat “hoog water” ook hip is, dus ze trekt zich er gelukkig niet veel van aan. Voor mij is het als volwassen vrouw inmiddels al veel gemakkelijker te slagen bij de vele mooie webshops die kleding aanbieden voor lange dames.

Van idee naar uitvoering

Toen ik met de gedachte rondliep om te gaan ondernemen wilde ik echt iets op de markt brengen waar behoefte aan is. En wat dicht bij mijzelf ligt. Zo is het idee van een mooie broekenlijn voor meiden in kindermaten ontstaan. Want ook voor die groep, die altijd te maken heeft met broeken die net te kort zijn of te wijd vallen, moet het mogelijk zijn om een leuke broek te vinden. Het is een hele zoektocht geweest. Maar uiteindelijk zijn er ontwerpen gemaakt, patronen gemaakt, mooie stoffen uitgezocht en zijn de broeken in productie gegaan bij een atelier. De broekenlijn heeft de naam MOLA gekregen (van Mooi Lang), een tall/small broekenlijn voor meiden. En inmiddels zijn de broeken verkrijgbaar via de webshop www.mooilang.nl .

De collectie

mooilang.nl broeken shoppen voor lange smalle meiden

De collectie bestaat uit een paar mooie basics voor meiden die allemaal extra lang zijn en een smalle pasvorm hebben. Zo is er een mooie legging gemaakt in verschillende kleuren en is er een tregging met zakjes verkrijgbaar. Een hippe flared broek mag natuurlijk niet ontbreken (valt deze keer mooi op de grond ;)). En natuurlijk een joggingbroek in twee verschillende kleuren. Én deze joggingbroek zakt niet af van een smalle taille. Om afzakken te voorkomen hebben de meeste modellen daarnaast ook een koord in de taille, vaak in een leuke contrasterende kleur. De sportieve comfy broek Bente met bies is te dragen als een sportieve broek, maar kan ook voor “netjes” gedragen worden bij een leuke blouse of jasje.

De maten

De broeken zijn verkrijgbaar vanaf maat 128/134 tot 176/182. Een aantal modellen is vanaf maat 140/148 verkrijgbaar. De lengte is langer dan van een “reguliere” broek of legging in deze maat. Ook is de pasvorm smaller dan van reguliere maten. Op de site kun je per item een tabel vinden waarop de omvang van de taille en de binnenbeen lengte van de broek is vermeld. Wel zo handig als je een keuze moet maken voor de juiste maat, want de maat van een MOLA broek kan afwijken van de maat je die dochter normaal draagt. Hierover is meer informatie op de site www.mooilang.nl te vinden. Ook ben ik altijd bereid om te helpen de juiste maat te bepalen.

Ook moeite om mooie broeken voor je dochter te vinden die lang genoeg zijn? Neem eens een kijkje op mijn site en misschien mag ik je verwelkomen als klant.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *