Op reis met een kinderreiskoffer

Je gaat er vast ook wel even tussenuit in de zomervakantie. Wordt het een reis naar het buitenland of blijf je in Nederland? Ik hoop dat het in elk geval nog een hele tijd zulk mooi weer blijft als dat we toch nu toe al gehad hebben. Ik denk dat het echt een voorjaar is dat wij nog jaren zullen herinneren. Zo mooi, zo warm en net een zomervakantie. Als je met je kinderen op reis gaat binnenkort, dan heb ik wel een tip. Eigen koffertjes: bij ons vielen ze zo in de smaak.

koffertje lief lifestyle

Op reis met kinderen

Als je op reis gaat met kinderen dan zoek je als ouder naar een manier om de reis zo comfortabel mogelijk te maken. Of je nou uren in het vliegtuig moet zitten, of een dag in de auto, kinderen hebben vaak wat entertainment nodig. We proberen het zo leuk mogelijk te maken. Een van de dingen die wij doen is een tas met cadeautjes mee nemen.

koffertje lief

We beginnen de dag van te voren al thuis, ze krijgen dan allebei hun eigen reiskoffertje. Ze hebben steeds meer bagage, hoe groter ze worden hoe groter de kleding, maar ook hoe meer speelgoed ze mee willen. Een boekje hier, een popje daar, nog een autootje, misschien nog wat lego, de fotocamera, noem maar op. Onderweg krijgen ze om de zoveel tijd een cadeautje. Het is een beetje afhankelijk hoeveel ze slapen, hoe snel het volgende cadeautje gegeven wordt en ook hoelang ze mee zoet zijn. Stel dat ze meteen al genoeg plezier halen uit het eerste cadeautje, blijft de cadeautas verder gewoon dicht. Dan is er op vakantie nog een keer een momentje of op de terugweg.

Dankzij lief! lifestyle hebben ze nu hun eigen kindertrolley en daar kan wel een en ander in. Ze zijn allebei zo’n 31/32 cm, dus voor een paar dagen kunnen ze er mee vooruit. Uiteraard stoppen we de meest essentiële spullen in onze eigen koffers. We gingen een lang weekend naar vakantiepark de Leistert in Roggel. De koffertjes vielen goed in de smaak. Er past voor zo’n lang weekend genoeg in, in principe ging alles dat ze nodig hadden mee in de koffertjes. Voor de zomervakantie als we toch echt een paar weekjes er tussenuit zijn, dan laat ik ze zelf vullen met spullen die ze per se mee willen. Kleding en zo gaat in mijn reistas.

koffertje lieflifestyle

De trolley van mijn zoontje is rechthoekig, terwijl de roze variant van mijn dochtertje ronde vormen heeft. Ik vind het leuk dat er verschil in zit, het hoeft niet allemaal op elkaar te lijken, maar het idee is hetzelfde.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Lief! lifestyle kindertrolley
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *