Een op de vijf vrouwen in Nederland voelt zich in de winter minder mooi

Poeh, zo’n kop bovenaan een persbericht en dan moet de winter nog komen. En dan komt de Mega Mindy van de huidverzorging, haha. Bio-Oil. O het is een favoriet. Ik breng het product graag weer eens onder de aandacht. Bij mij beginnen mijn benen alweer te kriebelen. In de winter wordt mijn huid ook echt droger. Bio-oil trekt snel in en geeft altijd een fijn gevoel.

Huidklachten in de winter

De meeste vrouwen in Nederland hebben veel meer huidklachten in de winter dan in andere seizoenen. Naast het feit dat die huidklachten ongemakkelijk zijn, maken ze ook nog eens dat vrouwen zich in de winter minder mooi voelen. Na acne en huidveroudering is een droge huid de klacht die de grootste impact heeft op het zelfvertrouwen. Zonde natuurlijk, want er zijn hele effectieve oplossingen.

Graag brengen we Bio-Oil weer even bij je onder de aandacht, het nummer één huidverzorgingsproduct in Nederland. Die plek heeft het product niet voor niets verworven: de huidolie uit Zuid-Afrika bevat het unieke ingrediënt PurCellin™ Oil, waardoor de olie niet vet is en snel intrekt. Vitamines A & E en natuurlijke plantenextracten geëxtraheerd uit onder meer rozemarijn, lavendel en kamille worden diep in de huid opgenomen waar ze direct aan het werk gaan. Bio-Oil vermindert niet alleen de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken, maar is tevens geschikt voor een droge huid en heeft anti-ageing eigenschappen.

Review Bio-Oil

What's on mama's mind bio-oilAl even geleden schreef ik een blog over Bio-Oil. Mijn flesje was inmiddels op, dus tijd om eens te kijken hoe ik het ervaren heb. Lees hier mijn review van bio-oil. Als je het doosje van de bio-oil leest zie je meteen dat het om gespecialiseerde huidverzorging gaat voor:

Littekens
Huidstriemen
Pigmentvlekken
Verouderde huid
Uitgedroogde huid

Bio-oil bij een uitgedroogde huid

Dat laatste is vooral bij mij het geval en de winter gaat nog beginnen. Mijn huid is droog, What's on mama's mind bio-oilvooral op mijn benen. Ik smeer dus fanatiek met bio-oil.

Ik vind Bio oil heel fijn om te gebruiken, omdat het mijn huid goed verzorgt en soepel aan doet voelen. Je hebt er niet veel van nodig, dus je doet ook vrij lang met een flesje. Ik merk dat het effect heeft en mijn huid minder droog is en daardoor nauwelijks jeukt. Ik gebruik het het liefst elke dag, anders merk je toch wel dat je huid weer droog aanvoelt.

Bio-oil ruikt lekker en trekt snel in

Bio-oil heeft een prettige geur en het trekt snel in. Dat is ideaal, want vooral in de herfst en winter wil je het liefst na het douchen zo snel mogelijk in warme kleding. Als je dan onder de olie zit die niet intrekt dan schiet dat niet op.

Ik heb een flesje in de badkamer staan, maar ook in mijn nachtkastje. Na het douchen is het fijn om je lichaam meteen in te smeren. Maar voordat ik ga slapen doe ik dat ook altijd nog even, het geeft mij altijd het gevoel dat gedurende nacht mijn huid mooi kan herstellen. Poeh, het is nog zo ver weg, maar wanneer het weer zomer is kunnen mooi de blote benen weer naar buiten.

Bio-oil bij kinderen

Mijn kinderen vinden het altijd erg leuk om ook te proberen, wat ik uitprobeer. Dus van mij mogen ze vaak wel even mee smeren. Smeer ik mijn benen in, dan krijgen zijn ook een paar druppeltjes voor op hun benen. Lekker tutten met mama. Een tijdje terug is mijn dochtertje echter lelijk ten val gekomen. Ze heeft een snee die zelfs met lijm bij de dokter geplakt moest worden. Inmiddels is de korst er bijna af en ook de lijm valt er nu uit. Dat betekent dat de wond zo goed als genezen is. Bij de apotheek vertelden ze mij dat je op de plek waar de wond zat wat bio-oil kan smeren ter voorkoming van littekenvorming. Dat mag dus ook bij kinderen, dat wist ik niet, maar dat is natuurlijk wel ideaal.

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *