Op zoek naar een kinderwagen? Joolz

Voordat je een kleintje hebt is het zo lastig om te beslissen wat je nodig hebt. Uit al die duizenden producten een keuze maken wat voor jou en je kleintje het meest geschikt zal zijn, hoe doe je dat? Wij lieten ons dan ook graag adviseren door vrienden, kennissen en babyparken. De keuze voor de Joolz Day kinderwagen was gauw gemaakt en we hebben er geen seconde spijt van gehad.

Ik herinner me nog wel de “proefrit” die we hebben gemaakt in Babypark in Kesteren. Daar hebben ze een parcours liggen, met verschillende soorten ondergrond, zodat je kan oefenen met de kinderwagen. Harstikke lachen natuurlijk, een beetje onwennig met een lege kinderwagen sjezen over de hobbels en keien. “Kijk met één hand gaat het ook!”.

Nu er een tweede kleintje komt, zijn we natuurlijk aan het kijken welke spullen we nog kunnen gebruiken, maar ook wat we toch nieuw moeten of willen kopen. De kinderwagen mag in elk geval zeker blijven. Die is nog in zo’n goede staat en veel te fijn om weg te doen. We gebruiken voor onze kleine man, die inmiddels bijna 1,5 jaar is, ook af en toe een buggy en natuurlijk loopt hij stukken. Toch merken we dat de kinderwagen veel fijner rijdt. Hij is flexibel en wendbaar en je loopt er een stuk lekkerder achter vanwege de voetenruimte, die is met een buggy toch wel beperkt.

What's on mama's mind - Joolz Day
Joolz Day

Wel zijn we aan het nadenken of we de kinderwagen nog zullen pimpen, een beetje kleur toevoegen? Wij hebben de zilver-zwarte. Is een paars lakentje genoeg of gaan we bijvoorbeeld voor een roze beugel? Ook overwegen we het meerijdplankje aan te schaffen, zodat de grote broer mee kan reizen straks. Hij vindt het nu al reuze leuk om de kinderwagen rond te duwen, dus dat komt vast goed.

Mocht je nog twijfels hebben welke kinderwagen je wilt aanschaffen? Mijn advies is de Joolz Day. Zou jij je wagen pimpen in een andere kleur of heb jij je wagen al gepimpt?

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *