Nutrilon opendrinkbeker, drinken zonder hulp

What's on mama's mind - Etos Nutrilon drinkbeker
Nutrilon drinkbeker
Onze baby boy drinkt uit een opendrinkbeker

Na het drinken van melk uit de borst of de fles is je kleintje op een gegeven moment ook toe aan het drinken van bijvoorbeeld water of lauwe thee. Of misschien kies je ervoor om bijvoorbeeld diksap te geven aan jouw baby. Je kunt dat in de fles doen, of een tuitbeker. Maar je kunt ook beginnen met een open drinkbeker.

Toen ons kleintje een werd zijn wij de fles gaan afbouwen in combinatie met een goede drinkbeker.

Er zitten, aldus het onderzoek van Nutrilon, voordelen aan het drinken uit een open beker ten opzichten van een zuigfles of tuitbeker. Nutrilon beschrijft deze voordelen op hun website. Je stimuleert onder andere de mondmotoriek van je kleintje. Wat weer goed is voor de spraakontwikkeling. Daarnaast zou het drinken uit een dergelijke beker gebitsproblemen op latere leeftijd verkleinen.

Maar misschien drinkt jouw kleintje liever niks anders dan melk uit een fles of wil je geen ‘gezeul’ met een tuitbeker de hele dag. Je kent ze vast, die kindjes die de hele dag met een tuitbeker in de hand rondlopen. Zo nu en dan een slokje, maar nooit een lege beker. Ook dat kan een motivatie zijn om voor een open drinkbeker te kiezen. Hier hebben we ook een jongeman die niets anders uit zijn fles wilt drinken dan melk. Maar wel uit een glas en gelukkig uit de open drinkbeker van Nutrilon. Ideaal, want met de handige oren kan hij hem straks mooi zelf vasthouden.

Ik liet hem al een tijdje slokjes drinken uit mijn eigen glas. Water of lauwe thee. Maar dat dat glas steeds tegen zijn tandjes stoot lijkt mij niet echt prettig en niet goed voor zijn tanden. Daarnaast kan hij het glas laten vallen, lijkt me geen goed idee. Een glas op je teen doet behoorlijk zeer en het moet al helemaal niet kapot vallen. Daarnaast is een drinkglas vaak wat dikker, dat is nog moeilijk drinken voor hem.

Ik ben al een hele tijd op zoek naar een goede drinkbeker. Een open drinkbeker, zonder tuit, maar met oren. Nou, die kan ik dus NERGENS vinden. Ik heb overal gezocht en gevraagd. Maar niks wat er op lijkt. Tot ik via mijn schoonzusje bij deze drinkbeker van Nutrilon terecht kwam. Je koopt hem bij de Etos. Niet alle filialen hebben ze. Wel de grotere winkels. Ik raad hem zeker aan.

“Nutrilon ontwikkelde een speciale drinkbeker die je kindje helpt om zelfstandig te leren drinken. Deze leuke beker is exclusief verkrijgbaar bij Etos voor € 2,99 “

Website Nutricia

Opgestuurd artikel klein

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *