Oproep: Schrijf jij een review over twee zwanger- en babydagboeken?

Ben jij zwanger en vind je het leuk om een review te schrijven voor What’s on mama’s mind? Kun jij over drie a vier weken een blog insturen? Reageer dan voor 25 juni 2017 waarom je mee wilt doen, wie weet word jij uitgekozen om twee leuke zwanger- en babydagboeken te reviewen. De boeken zijn dan voor jou!

Babydagboek en zwangerdagboek

Wat krijg je?

Je krijgt twee prachtige geïllustreerde dagboeken: ‘Daar ben je dan!’ en ‘+- 40 weken zwanger dagboek’. Uiteraard mag je ze houden voor jezelf!

Wat wordt er van je verwacht?

Je bekijkt de dagboeken, je vult al in wat je in kan vullen en schrijft er een review van. Ongeveer 300 tot 600 woorden en twee of drie foto’s. Uiteraard vinden we het leuk om te lezen over jouw zwangerschap, ben je voor het eerst zwanger? Weet je al wat het is? Etc. maak er een leuk blogje van!

Voor wanneer moet je reageren?

25 juni 2017, na deze datum wordt er iemand uitgekozen en die ontvangt de twee boekjes. De blog schrijf je binnen drie a vier weken (je ontvangt de twee boeken zo snel mogelijk).

Over de twee dagboeken

Daar ben je dan!

Natuurlijk is je pasgeboren baby geweldig! Maar het is moeilijk om de tijd en energie te vinden om bij te houden hoe geweldig precies.
Daar ben je dan! helpt je om tussen de voedingen, gebroken nachten en hormonen in, een moment te vinden om stil te staan bij alle bijzondere dingen die je met je baby meemaakt. Aan de hand van nuttige en grappige vragen leg je in dit dagboek de kleinste details en de grote mijlpalen vast. Want voor ieder fantastisch moment van je baby is er ook wel een minder glorieus moment. Juist die zijn vaak leuk om later terug te lezen:

– Hoelang het duurt voordat je met je baby de deur uit bent?
– Waar je baby het meest om moest lachen…
– Ik sliep voor het eerst na…
– Nieuwe tanden! Je zette ze meteen in een…

Daarnaast zijn er tabellen om voedingsschema’s bij te houden en is er veel ruimte om onvergetelijke momenten op te schrijven. Zo wordt Daar ben je dan! een babydagboek om voor altijd te bewaren, dat bijna net zo bijzonder en uniek is als je baby zelf.

What's on mama's mind - 39 weken zwanger2

+/- 40 weken zwanger dagboek

De +/- 40 weken dat je zwanger bent zijn een achtbaan en aan het einde slaat ook nog de zwangerschapsdementie toe.

Met het +/- 40 weken zwanger dagboek kun je alles wat er tijdens je zwangerschap gebeurt bijhouden. Om te bewaren en later terug te lezen. Van de eerste reacties op het nieuws van jouw zwangerschap, tot het eerste moment dat je je baby ziet. De nuttige en grappige vragen zorgen ervoor dat je niks vergeet:

– De dingen waar je ineens trek in hebt
– Alle adviezen (gevraagd en ongevraagd)
– Aantekeningen voor de verloskundige
– Hoe hip je je voelt in zwangerschapskleding
– Alle onzinnige tips om te voorspellen of het een jongetje of een meisje wordt

Daarnaast is er per week ruimte om zelf in te vullen. Het +/- 40 weken zwanger dagboek helpt je om af en toe stil te staan bij wat er eigenlijk gebeurt tijdens je zwangerschap. Zo wordt het een dagboek om te bewaren, dat bijna net zo uniek is als jij zelf.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

2 reacties op “Oproep: Schrijf jij een review over twee zwanger- en babydagboeken?

  Kirsten

  (20 juni 2017 - 22:45)

  Ik geef mij graag op!
  Ik word in november een alleenstaande moeder van 23 jaar, nadat mijn ex het liet afweten. Ik heb ervaring met een blog schrijven want ik houd wekelijks mijn eigen blog bij.

   mamasmind

   (13 juli 2017 - 15:13)

   Superleuk. Ben heel benieuwd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *