Ben je opzoek naar vrolijke en opvallende kousen?

Sokken en kousen in vrolijke kleurtjes en opdrukken. De kast van mijn dochtertje puilt er door uit. Ik vind het ontzettend leuk als zij van die hoge kniekousen aanheeft onder een kort broekje of rokje. Zo’n kledingstijl droeg ze al toen ze nog kruipend door de woonkamer ging. Voor mijzelf koop ik ook graag kleurrijke sokken. Happy Socks bijvoorbeeld, die waren weer flink aangevuld na de Sinterklaasviering bij mijn familie thuis. Ik zag dat er ook speciale compressiekousen zijn voor zwangere vrouwen en ook nog eens heel kleurrijk van Happy Socks.

happy socks compressie

Zwangerschapskousen

Wist je dat er speciale sokken voor zwangere vrouwen zijn? Zwangerschapskousen of zwangerschapspanty. Die zorgen voor compressie en daarmee voor steun. Je hebt een toename van oestrogeen tijdens je zwangerschap en daardoor kun je last krijgen van je benen. Je hoort het wel van vrouwen die last krijgen van dikke enkels of gezwollen en vermoeide voeten. Spataderen en zwangerschapsoedeem komt voor. Allemaal niet heel prettig, maar de compressiekousen voor zwangeren kunnen dan verlichting geven. Kijk maar eens op Compressiekousen.nl. Ze hebben een heel uitgebreid aanbod.

Happy Socks voor in het vliegtuig

Happy socks zijn momenteel wel mijn favoriet. We hebben ze inmiddels voor het hele gezin. Zelfs matching pairs, haha. Mijn dochtertje en ik hebben dezelfde en vader en zoon ook. Ik zag dat je ook van Happy Socks Compressiekousen hebt. Dus kun je vrolijke ontspannen benen houden. De sokken zijn altijd zo kleurrijk van dit merk. Ik zie wel vaker dat mensen bij een lange reis (vliegtuig, auto, trein of bus) compressiekousen of steunkousen dragen. Omdat je zo lang stil moet zitten en dan heel vermoeide benen kan krijgen. Een paar jaar terug zijn wij naar Nieuw Zeeland gevlogen. Toen kreeg ik ook wel last van mijn benen. Het was toen ook nog eens heel koud in het vliegtuig, dus niet optimaal als je zo’n verre tocht maakt.

Heb jij weleens compressie sokken gekocht, en hielp het goed?

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *