Oranjekleding kids Koningsdag 2019

Op zaterdag 27 april 2019 is het weer Koningsdag. Helaas is het dit jaar geen nationale vrije dag, aangezien het een zaterdag is. Zullen er weer vergistoeristen in ons land komen om op 30 april Koninginnedag te komen vieren?

Wij gaan ons niet vergissen in de datum. De week van Koningsdag zijn er op de basisscholen bij ons in de omgeving, maar waarschijnlijk ook wel bij jullie de jaarlijkse Koningsspelen. Hopelijk buiten met veel zon en niet binnen, zoals afgelopen jaar tijdens de Koningsspelen.

De gorgels borspel

Koningsspelen

De koningsspelen is een dag dat in het teken staat van sport en kinderen, voor kinderen in Nederland. Dit wordt altijd op de vrijdag georganiseerd voor Koningsdag, al wijken de scholen in onze omgeving daar weleens vanaf. De Koningsspelen is een initiatief van oud-tennisser Richard Krajicek en wordt georganiseerd door de Krajicek Foundation en de Johan Cruyff Foundation

Oranjekleding

Natuurlijk trek je je meest oranje outfit aan als je Koningsdag gaat vieren. Voor de kinderen hebben we twee gave oranje sweaters uit mogen zoeken bij de Koningsdagitems van Bulbby. Natuurlijk, gepersonaliseerd met hun naam, want dat is waar Bulbby in uitblinkt.

Bulbby koningsdag kindertrui

Op de site van Bulbby kan je zelf zo’n koningsdagsweater ontwerpen. Ik vond het natuurlijk superleuk omdat met hun namen erop te doen. De tekst kan je ook zelf kiezen. Dat is wel zo leuk, ik ben echter niet altijd heel creatief met het bedenken van leuke spreuken, dus dan is het wel fijn dat Bulbby zelf suggesties geeft!

Hieronder een overzicht met op welke dagen Koningsdag de komende jaren valt en natuurlijk ook de jongenssweater van mijn zoontje voor Koningsdag! De sweaters kosten € 19,95, maar je hebt ook petjes of shirtjes.

Koningsdag valt op welke dag?

Bulbby Koningsdag trui jongens

Koningsdag valt elk jaar op een andere dag. Hieronder zie je de dagen waarop het de komende jaren Koningsdag is. Dit jaar is het een zaterdag, maar daarna vieren we het tot 2024 weer op doordeweekse dagen

maandag 27 april 2020
dinsdag 27 april 2021
woensdag 27 april 2022
donderdag 27 april 2023
zaterdag 27 april 2024
zaterdag 27 april 2025
maandag 27 april 2026
dinsdag 27 april 2027
donderdag 27 april 2028
vrijdag 27 april 2029


Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Koningsdagkleding Bulbby
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *