Originele cadeautips voor verjaardagen in september

Wist je dat 25 september de dag is dat er de meeste jarigen, zo’n 50.000, zijn in Nederland? Wereldwijd is 16 september de dag dat de meeste mensen hun verjaardag vieren, volgens een onderzoek van de Harvard Universiteit. De kans is dus groot dat jij deze maand ook op zoek moet naar een leuk, praktisch en vooral origineel verjaardagscadeau voor een familielid, vriend (of voor jezelf natuurlijk!). Hierbij een selectie van verjaardagscadeaus die aan deze criteria voldoen.  

Lexon Draadloze smartphone oplader met super UV sanitizer

Lexon Oblio

Een draadloze telefoonoplader die tegelijkertijd je smartphone ontsmet met UV licht. Ja, dat bestaat en het werkt nog perfect ook. Dit designmodel van Lexon is er het bewijs van. Het Amerikaanse People Magazine schreef er zelfs een redactioneel stuk over. Het goede nieuws is dat de Lexon Oblio ook in Nederland te koop is. De Lexon Obli werkt met UV-Led technologie met antibacterieel licht en heeft 20 minuten nodig om 99,9% van de ziektekiemen op smartphone je verwijderen. De draadloze oplader heeft drie uur nodig om je smartphone helemaal op te laden. Let op: tijdens het reinigingsproces mag je je ogen niet op het scherm richten vanwege het UV-licht.

De Lexon Oblio heeft een verkoopadviesprijs van €89,99 meer informatie en specificaties zijn te vinden op www.prefix-design.com.

Oesterkaars uit Nederland – wat een pareltje

Oesterkaars

De Oesterkaars van Uneven is gemaakt van afval van Zeeuwse oesterschelpen en is hervulbaar. Zo kun je oneindig blijven genieten van de Oesterkaars die even zo sfeervol als uniek is. Ieder model is namelijk ‘uneven’ en dat is juist wat het zo mooi maakt. Dit symboliseert ook precies waar het merk voor staat, namelijk dat pure schoonheid schuilt in de dingen die juist niet perfect gestroomlijnd en strak zijn. De natuur is daar het goede voorbeeld van, zoals ook deze Oesterkaarsen laten zien. De Uneven Oesterkaarsen komen in een chique cadeauverpakking met als extraatje een Perfumed Pearl die je mee kunt laten smelten voor een subtiele, zwoele geur. Om de kaars bij te vullen gebruik je de duurzame ‘Refill Pearls’. Je koopt de Oesterkaars vanaf €12,50 per stuk in een luxe verpakking. Als cadeau is het ook mooi om de set van de Oesterkaars met Oyster Rope (€18,50) te kopen; dit is een stoere kaarshouder van scheepstouw die eventueel ook apart te koop is. 

Kijk voor alle informatie en andere producten in de Uneven collectie op www.uneven.nu.

3-in-1: Laptop-, fiets- en schoudertas

Nova postino

Een laptoptas over je schouder dragen op de fiets kan nogal een uitdaging zijn en is bovendien niet veilig. Maar je wil je laptop ook niet in een boodschappenfietstas meenemen. Het Nederlandse merk New Looxs heeft de oplossing: een stijlvolle fiets- annex laptoptas met schouderband, de Postino Nova. Je bevestigt deze gemakkelijk aan je bagagedrager en als je van de fiets stapt berg je de haakjes subtiel op in het ritsvakje. Naast een laptopvak heeft de tas ook andere ruime opbergvakken zodat je alles netjes mee kan nemen naar werk of school. De New Looxs Postino Nova is gemaakt van waterproof polyester en is verkrijgbaar in het grijs en zwart. De comfortabele schouderband is verstelbaar en afneembaar.

De adviesprijs van de New Looxs Postino Nova is € 59,95, kijk voor alle modellen en verkooppunten bij jou in de buurt op www.newlooxs.nl.

Not your cup of coffee: waterproof mini speaker

Lexon mino

Verwar de Lexon Mino X Outdoor niet met een koffiecupje! Deze draagbare Bluetooth speaker is met haar doorsnede en hoogte van slechts 3,7 cm super compact en kan zelfs onder water afspelen. Je neemt hem dus gewoon mee in het (zwem)bad. De speaker, die overigens een Red Dot Design Award won dit jaar, is gemakkelijk te verbinden met een mobiel of laptop tot op een afstand van 10 meter. Met de ‘hands free’ functie en de microfoon kunnen telefoongesprekken worden opgenomen en gevoerd. De speaker heeft een speeltijd van 2 uur en heeft een klein uurtje nodig om helemaal opgeladen te worden met de bijgeleverde USB stekker.

Lexon Mino (LA120), verkrijgbaar in verschillende kleuren, de verkoopadviesprijs is €39,99 . Kijk voor meer informatie op www.prefix-design.com.    

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *