Overdag druk, ‘s avonds rust

What's on mama's mind kinderkamerIk werk fulltime, ik blog en ik sport…o, ja ik heb ook twee kids en een vriend. Best druk soms he?! De hele dag in de weer en dat is soms best vermoeiend…

De combinatie werk en kids vind ik helemaal prima op moment. Mijn werk is best flexibel als het gaat om het halen en brengen van kids en thuis werken. Mijn kids zie ik alsnog heel veel. Het is heerlijk om tijd met je kids door te brengen, maar ik vind het ook leuk om met mijn werk bezig te zijn.

Wat ik zelf wel lastig vind van de combinatie werk en kids is dat het huishouden er ook bij komt en wat dacht je van boodschappen doen. Wij doen momenteel twee keer in de week boodschappen. Dat een hoop mensen er voor kiezen om boodschappen thuis te laten bezorgen of gebruik maken van maaltijdpakketen vind ik eigenlijk niet gek. Toch zijn wij daar nog niet aan begonnen. Althans, wel laat ik vaak pampers en dergelijke baby spullen thuis bezorgen. Geldt ook voor kleding, dat shop ik best vaak online.

Het huishouden doen wij er een beetje naast. Ook al is dat soms best lastig te combineren. De What's on amma's mind vtech toet toetvaatwasser en de wasmachine draaien overuren op de dagen dat we thuis zijn. Ik heb een droogmolen in de tuin en als de zon schijnt dan hangt hij vol. Dat vind ik zo heerlijk, lekker buiten de was laten drogen.

Stofzuigen moet bijna elke dag, aangezien het best een gekruimel is aan tafel. Dat het nu weer mooi weer is scheelt wel, buiten kan er wat meer gekruimeld worden, maar daardoor lopen de kiddo’s ook wel een hoop zand naar binnen.

Door al die drukte heb je nauwelijks tijd om uitgebreid te gaan shoppen. Dus dan is online inkopen doen sowieso ook wel handig. Qua meubels en kinderkamerinrichting hebben we ook veel online gekocht. We zijn afgelopen jaar verhuisd en met de tweede spruit erbij is er een hoop bij gekomen. Sommige zaken passen natuurlijk niet eens in je auto. Wat dacht je van een bed, een kast en een matras.

Hoe doen jullie dat? Bestel je ook veel online en krijg je het thuis allemaal geregeld naast je werk?

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *