Overzicht winacties en Cadeautips 4 jarigen

Deze hele maand staat in het teken van cadeaus, feestjes, trakteren en verjaardagen. Omdat mijn dochter vier jaar wordt, is het ook feest voor jullie en hebben we leuke winacties. Dit overzicht wordt gedurende maand aangevuld. Bekijk hier ook de leukste cadeautips voor meisjes van 4 jaar. Er komen uiteraard weer veel poppen in voor.

L.O.L. Surprise! O.M.G.-pop

Verjaardagscadeau meisje 4 jaar

Ik zocht de leukste cadeautjes uit die je kunt geven aan een meisje van 4 jaar.

Monchhichi

Ken je Monchhichhi al of zoals veel het schrijven Monchichi? De Moncchichi aapjes zijn een enorme rage geweest, maar zie je nu nog steeds heel vaak. De knuffelaapjes zijn overgekomen vanuit Japan en hebben ook nog een klein broertje of zusje: Bebichhichi. Het zijn heel zachte en schattige knuffelpoppetje. Erg aaibaar en favoriet bij kleine kinderen. Overigens zowel voor jongens als meisjes. Ik vond het altijd een knuffelpop, maar volgens de kinderen zijn het aapjes. Dat lijkt ook zo te zijn als je ze googlet. Deze roze is favoriet.

Monchichi meisje 45 cm Cherry Blossom Roze

Dit is het Monchichi meisje Cherry Blossom Roze, ze is 20 cm groot.
Een winkel waar de Monchhichi te koop is is: Planet Happy in Driebergen
Verkoopprijs: € 21,99

Karaokeset met microfoon op standaard – Vtech

Kidi superstar karaokeset Vtech

De Vtech Kidi Superstar is een microfoon op standaard voor de kleintjes die het leuk vinden om te zingen en een show op te voeren. Het is een karaokeset met acht ingebouwd liedjes, maar je kan er ook een externe muziekspeler op aansluiten. Dan kan je echt helemaal vrij zijn in met welke muziek je meezingt.

Je wordt een superster met de lichteffecten! Een disco in de woonkamer. Er zit veel functionaliteit op, maar is heel begrijpelijk voor ook de kleinere zangeressen.

Je kan je stem vervormen met grappige effecten en spelletjes met muziek spelen. Wat een succes is dit muzikale speelgoed.

L.O.L. Surprise OMG Pop

L.O.L. Surprise omg pop

Om L.O.L. Surprise kun je niet heen, van de verzameltrend waar je een verrassingsitem uitpakt tot en met Monopoly in het thema van L.O.L. Surprise. Je kunt heel veel speelgoed en spelletjes van L.O.L. verkrijgen. Ik ga eerder deze maand een pop weg, hier lees je meer over de L.O.L. Surprise OMG poppen!

Menig klein meisje is er dol op. Ik vind de poppen zoals deze O.M.G poppen geweldig leuk. Ze zijn zo kleurrijk en stralen aan alle kanten fashion uit. Kinderen worden er direct door aangetrokken. Zelfs het uitpakken is echt al een hele belevenis. Je ziet aan de buitenkant van de doos nog niet goed hoe de pop eruit ziet. Je krijgt wel een indruk.

Baby Annabell pop

Baby Annabell met eettafel
Foto: Linden & Barbosa

Baby Annabell is een geweldig leuke pop voor kinderen vanaf 3 jaar. Het is net een echte baby, met levensechte functies. Ze drinken een flesje, huilen en lachen, sabbelen op een speentje en worden graag in slaap gewiegd.
Baby Annabell is 43 cm groot. De pop beweegt haar mondje als ze sabbelt op haar speentje of haar flesje. Na het flesje laat ze een boertje. Om haar te laten boeren tik je haar voorzichtig op de bovenrug.

De interactieve eettafel van Baby Annabell is een mooie stoel met lammetjesrugleuning met eetblad, waar Baby Annabell in kan zitten en met een lepeltje gevoerd kan worden.

Lees hier meer over Baby Annabell met lunchtafel.

Kindercamera van Vtech

Vtech kidizoom

Een kindercamera is echt een top cadeau. Hier hebben we er een voor beide kinderen. De Kidizoom van Vtech kan tegen een stootje en maakt leuke foto’s en filmpjes. Je kunt er filters op toepassen, met leuke versieringen of gekke neuzen en spelletjes op spelen. Je hebt een blauwe, maar natuurlijk ook een roze variant.

Winacties oktoberfeestmaand

Winactie 1: L.O.L. Surprise O.M.G. pop – afgelopen
Winactie 2: Shoptegoed KayaSieraden.nl – afgelopen
Winactie 3: Urtekram verzorgingspakket– afgelopen
Winactie 4: Skippybal – afgelopen
Winactie 5: Bioscoopkaartjes Everest: De jonge Yeti– afgelopen
Winactie 6: Monopoly L.O.L. Surprise – afgelopen
Winactie 7: Naamketting.nl – afgelopen
Winactie 8: Nijntje aankleedboek – afgelopen
Winactie 9: Krijtbare trui van Chalkie – afgelopen
Winactie 10: Disney Style Princess pop – afgelopen
Winactie 11: Gezonde traktaties De Kleine Keuken – afgelopen
Winactie 12: DVD Casper en Emma -afgelopen
Winactie 13: MAX nachtlampknuffel -afgelopen
Winactie 14: Zapp Sinterklaasfeest -afgelopen
Winactie 15: Totum – Tropical Zoo

SintSint

Overige winacties

Disney On Ice 2019

Disney On Ice – Magisch Ijsfestival 2019 – afgelopen
Echte Helden Lezen – 20 leespakketten (groep 5 tot en met groep 8) – afgelopen
Trouble – bioscoopfilm – afgelopen

Schoencadeaus (NL)Schoencadeaus (NL)

Voorwaarden Winacties op What’s on mama’s mind

Deze hele maand oktober (en een beetje september en november) is het feest op www.mamas-mind.nl. Om die reden worden er superleuke spelletjes, speelgoed en meer mooie items weggegeven. Meedoen kan door een reactie achter te laten op de blog van de specifieke winactie (dus niet hieronder), maar vaak ook op Facebook en Instagram. Volg @mamasmind op beide kanalen en je zult de winacties voorbij zien komen. Doe je mee op meerdere kanalen, dan vergroot je je kansen! Voor winacties gelden altijd de voorwaarden zoals omschreven in de disclaimer op deze blog.

Deze winacties zijn aangeboden door de merken die de producten op de markt brengen of hun mediabureaus, dus niet door mijzelf. Cadeautjes van hen! Maar dus gesponsord!

Doordat er een spamfilter op de blog zit, kan het zijn dat je je reactie niet direct hieronder ziet verschijnen, die wordt dan later verwerkt en goed gekeurd! Veel plezier en bekijk de huidige winacties op www.mamas-mind.nl/winacties.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Mama's Mind feestmaand
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

1 reactie op “Overzicht winacties en Cadeautips 4 jarigen

  Marjanne

  (15 oktober 2019 - 22:26)

  Wow wat lijkt het onze meisjes leuk om dit te kunnen winnen.
  Wat een feest, een kans op ontmoeting met hun heldinnen.
  Laat de koude kerstdagen met deze show in vooruitzicht maar vast beginnen
  Als welke princes ze verkleed gaan daar moeten we nog wat op verzinnen
  We gaan zeker in onze mooiste glitter costuums naar binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *