Camerababyfoon: Owlet Smart Sock en Cam

Opvoedingstechnologie- en lifestylemerk Owlet is in 2021 toegetreden tot de Nederlandse markt. Met de lancering van het merk wordt hun innovatieve en bekroonde technologie, in de vorm van de Owlet Smart Sock-baby monitor en de Owlet Cam-videomonitor, beschikbaar voor ouders in Nederland.

owlet cam and sock

Over Owlet

Owlet ondersteunt ouders wereldwijd met een gegevensgestuurde, holistische benadering van modern ouderschap. De innovatieve productlijn van verbonden monitorsystemen zorgt ervoor dat ouders met behulp van de innovatieve technologie van Owlet productiever kunnen zijn, meer kunnen ontspannen en meer kunnen slapen. 94% van de ouders zegt beter te kunnen slapen als zij de Owlet Smart Sock gebruiken voor hun kind.

Owlet Smart Sock

De Owlet Smart Sock wijkt door het gebruik van technologie volledig af van bestaande technologie, zoals babyfoons, en monitort wat belangrijk is; het zuurstofniveau en de hartslag van een baby terwijl deze slaapt. Specifiek ontworpen als sokjes voor pasgeborenen en baby’s tot 18 maanden (van 2,2 tot 13,5 kilo), stelt de Smart Sock 3 ouders in staat om de lichaamsfuncties van hun baby goed in de gaten te houden. Van het volgen van de hartslag en zuurstofniveau van de baby tijdens de slaap, tot het gebruik van de slaapgeschiedenisfunctie die laat zien hoe lang en hoe goed er werd geslapen. De Smart Sock stelt ouders in staat om nieuwe dagelijkse routines te ontwikkelen terwijl hun baby groeit. De Smart Sock 3 wordt geleverd met de soksensor, het basisstation, twee sokjes van verschillende maten voor de rechter- en linkervoet, een voedingsadapter en oplaadkabels. Nieuw in de productlijn is de Smart Sock Plus, die in drie verschillende maten wordt aangeboden en geschikt is voor kinderen tot 5 jaar (2,2 tot 25 kilo).

Owlet Cam

Owlet gelooft dat technologie naadloos in het dagelijkse leven verwerkt moet worden, praktisch onopgemerkt aanwezig tot je het daadwerkelijk nodig hebt. De Owlet Cam, die naadloos integreert met de Smart Sock, is ontworpen om functioneel te zijn zonder aan vorm in te boeten. De Cam past zich automatisch aan de lichtomstandigheden aan. Ouders kunnen dus zowel overdag als ’s nachts via nachtzicht op hun baby letten zonder verlies van videokwaliteit of helderheid. De gemoedsrust van de ouders wordt verder verhoogd door de mogelijkheid om via de tweerichtingsaudiofunctie van de Cam met hun kindje te communiceren.

Kurt Workman, mede-oprichter van Owlet en CEO: “Sinds de lancering heeft Owlet meer dan 1 miljoen baby’s gevolgd. Onze producten zijn ontworpen om ouders vanuit het comfort van hun eigen huis toegang te geven tot de beste technologie, zodat ze meer gemoedsrust kunnen hebben terwijl hun baby slaapt. We weten dat de slaap van ouders in die eerste jaren net zo waardevol is als die van de baby, en we zijn verheugd dat we onze technologie nu ook naar Nederland kunnen brengen.”

De Owlet Smart Sock en Owlet Cam zijn verkrijgbaar bij owletcare.nl, amazon.nl en bij bol.com.

What's on mama's mind opgestuurd artikel

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *