Paasshoppen doen we online

Bah, worden we toch wakker met een fikse regenbui. Gisteravond begon dat natuurlijk al. Na een mooie zonnige dag. Regen… Balen voor het paaseieren zoeken, want dat is toch veel leuker in het zonnetje. Gisteren was de perfecte paasei-zoekdag geweest.

Dan maar shoppen. Wij waren gisteren al even naar de stad gefietst en er was een hoop sale vanaf 31 maart tot en met 2 april. Ook veel webshops hebben korting. 15% of wel 20% paaskorting was wel een vaak herhaalde sticker op de winkelruiten en ook online wemelt het voor de aanbiedingen.

Kinderkleding shoppen

Kinderkleding is mijn favoriet om te shoppen. Hoewel ik het natuurlijk superleuk vind om zelf nieuwe kleding te hebben, ben ik wel echt een kinderkleding shopper. Zo iemand die voor zichzelf op pad gaat, met gevulde tassen thuiskomt boordevol kinderkleding. Ze hebben altijd weer geweldige leuke nieuwe items. Mooie kleurtjes en vrolijke printjes, daar ben ik gek op. Wat is jouw favoriete webshop? Ik shop graag bij Zara en Sissy-Boy, maar ook Jayno is leuk, want die heeft veel verschillende merken. Vooral merken als Noppies, Quapi, B.Nody en Name it kopen we graag. 20% Korting dit paasweekend, zag ik op de site bij Jayno.

Van Quapi hebben we een heel mooie zomerjas voor mijn zoontje geshopt (die groene met neon kleuren) je hebt hem misschien al een keer voorbij zien komen hier. En heel leuke jurkjes voor mijn dochtertje. Van Noppies ook weer te gekke outfits, net als afgelopen winter. Hopelijk kan al die zomerkleding gauw gedragen worden. De zomerjasjes zijn nu sowieso ideaal. Het is wel te warm voor de winterjassen, maar zonder jas, dat is wel erg fris.

Gisteren hadden we de hele middag in de tuin gewerkt. De kinderen helpen dan mee, toen gingen de jassen wel even uit. Nu mogen de paraplu’s op.

Vrolijke Pasen! Lekker shoppen en duimen dat het morgen niet meer regent.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *