Pacco ledikantlakentje

Whats on mamas mind kinderkamer 5Mijn zoontje hebben we vanaf een week of 6 denk ik ingebakerd, met een Pacco inbakerdoek. Dat is nu bijna twee jaar geleden, dus helemaal precies kan ik het mij niet meer herinneren. Toen hij eenmaal kon omrollen, wat al met een maand of 4 was, moesten we ook weer redelijk snel stoppen met het inbakeren (omdat hij ingebakerd zijn armpjes niet vrij heeft om terug te draaien). De onrust bleef echter. Op het kinderdagverblijf kregen we het advies om een lakentje overdwars over hem heen te leggen, zodat hij het gevoel had wat strakker vast te liggen. Dat hielp best wel, maar doordat het lakentje dan wat kort werd, lag het altijd halverwege het slaapje los.

Van Pacco mocht ik nu het ledikantlakentje testen. Daar ligt mijn dochtertje onder. Dit is ideaal, want What's on mamas mind pacco dekendit lakentje zit net als een hoeslaken aan de onderkant om het matras. Daarnaast zijn de zijkanten lang genoeg om helemaal onder het matras in te stoppen. Dit lakentje trek je niet zomaar los dus, vooral niet met een mooi dekentje er overheen. Ik ben nu niet meer aan het priegelen met instoppen. Want het enige wat ik doe, nadat ze uit bed komt is een punt openslaan van het lakentje. Vervolgens als ik haar weer instop hoef ik alleen die punt onder het matrasje te stoppen.

Ik herinner mij nog goed hoe ik bij mijn zoontje de ene kant had in gestopt en de andere kant dan alweer los geschopt was. Wat frustrerend was dat soms.

Ledikantlakentje

What's on mama's mind pacco ledikantlakenIk vind het lakentje mooi en praktisch. Het is eigenlijk een heel simpele oplossing tegen het los trappelen van het lakentje. Vooral het late-middagslaapje van mijn dochtertje is vaak een lastige. Op dat tijdstip is ze veel beweeglijker dan andere momenten. Je ziet haar echt met haar armpjes en beentjes spartelen.

Een fijne tip die Pacco ook geeft op haar website, is het toedekken over de schoudertjes tot aan het kinnetje van je kleintje. De druk op de schoudertjes geeft een gevoel van geborgenheid en rust. Bij mijn dochtertje lijkt het echt te helpen.

Ik denk dat er veel meer ouders en baby’tjes blij zullen zijn met dit lakentje.
Hij is er in verschillende maten, bekijk hier de opties, vanaf € 9,95.

Bekijk ook de verschillende dekentjes die Pacco sindskort aanbiedt. Ze zijn nieuw in hun assortiment, allemaal van katoen.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *