Park Tivoli in de meivakantie dagelijks geopend

In de meivakantie (van 22 april t/m 7 mei 2023) is Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor kinderen vanaf 2 jaar, dagelijks geopend. Het pretpark bij Nijmegen, favoriet bij kinderen tot ongeveer 10 jaar, is kindvriendelijk en zeer overzichtelijk. Relaxen kunnen ook de ouders op de diverse loungeplekken tussen de attracties.

tivoli achtbaan kleine kinderen

Entertainment in de meivakantie

In de meivakantie is Wout, de Bomenfluisteraar, dagelijks in het park te vinden. Zo vertelt hij de prachtigste verhalen over zijn opa Knoest in het Tivoli Theater. Je kunt hem tijdens deze dagen ook ontmoeten bij zijn brouwselkar. Daarnaast zijn Tiffi & Toffi ook in het park aanwezig en tijdens een Meet & Greet kun je met ze op de foto. *Tijdens Koningsdag (27 april) is er geen entertainment in het park aanwezig.

Feestje vieren

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig? Reden voor een feestje. Vier met alle vriendjes en vriendinnetjes een spetterend kinderfeestje in Park Tivoli. Want een kinderfeestje vieren in een pretpark is toch het leukste dat er is? Er is al een feestje voor slechts € 14,95 per kind.

Kijk voor openingstijden, entreeprijzen, entertainment, feestjes en meer informatie over het pretpark op www.parktivoli.nl

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *