Peuter badjasje van lief!lifestyle

Hoe gaat het avondritueel met een (bijna tweejarig) peutermeisje en een grote peuterzoon van ruim drie jaar?

Ons avondritueel met twee peuters

Wij proberen rond 18:00 uur te eten. Dat lukt niet altijd, doordat de avondspits soms wat langer duurt of doordat je een simpelweg een maaltijd op tafel zet die wat langer duurt. In de maanden dat het ‘s avonds nog lekker licht is, lopen of fietsen we vaak nog even een rondje na het avondeten. Nu het weer herfst is en vroeg donker, merk ik dat het avondritueel meer verschuift naar binnenshuis.

badjasje lief

Na de maaltijd eten we hier Yoghurt. Daarna mag er nog even gespeeld worden, alvorens we naar boven gaan. Geregeld aan de kinderen dan in bad, ze vinden dat immers altijd ontzettend leuk. Tandenpoetsen, boekjes lezen en in dromenland.

Nieuwe collectie badjasjes van lief!lifestyle

Mijn dochtertje kreeg alvast voor haar tweede verjaardag een prachtig lichtroze badjasje voor peuters van 1 – 2 jaar. Zalig zoet roze en heerlijk zacht.

badjasje lief

lief!lifestyle heeft een nieuwe bed- & badtextiel collectie die verkrijgbaar is bij de Wehkamp. Het badjasje is een heel fijne badjas om je kindje mee warm te houden na het badderen. Daarnaast is de badjas voorzien van een capuchon, zodat ook het hoofdje van je kindje warm blijft. Hier is dat altijd een uitkomst. Want als de haren nat zijn dan kan je ze in capuchon meteen even lekker droog wrijven.

Heerlijk warm. De badjas is gemaakt van zacht materiaal, dat comfortabel aanvoelt. Geschikt voor de leeftijd van ongeveer 1 tot 2 jaar. Natuurlijk afhankelijk van hoe groot jouw peuter is. Mijn dochtertje is nu 86 cm en past hem uitstekend, ik denk dat ze er volgend jaar ook nog wel in past. We hoeven niet bang te zijn dat deze gauw te klein wordt. Van mijn zou er 1 tot 3 jaar mogen staan bij de maat.Met het lintje kun je de badjas dicht strikken, dus als je kindje nog wat kleiner is kan je gewoon wat strakker aansnoeren en past hij mooi om jouw zoon of dochter heen. De badjas is verkrijgbaar in zes kleuren en ook in de babymaat 0 tot 1 jaar. Hij kost € 24,95.

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *