Pim piraat en zijn piratenschip van Vtech

Persbericht Vtech piratenschip

Dat doet VTech slim: een van de meest populaire series uit de leerzame collectie nog spannender en veelzijdiger maken. Vrolijke Vriendjes worden uitgebreid, met drie nieuwe items die verhalen en avonturen alle ruimte geven. Leuk voor kleintjes van 1 tot 5 jaar! Helemaal fijn is dat de nieuwkomers dankzij de Magic Points compatible zijn met alle eerder verschenen Vrolijke Vriendjes. En omgekeerd. Dat is spelen, dat is connectie!

piratenschip vtech pim

Sanne’s Smulparadijs is het mobiele ijs-, taart- en lollyfabriekje van Sanne en haar puppy Lolly. Never a dull moment, met zoveel liedjes, lichtjes en melodietjes. Motoriek, maar ook het besef van oorzaak en gevolg worden gestimuleerd. En ondertussen rollen de lekkerste taartjes en ijsjes uit het karretje.

Andere koek? Dat is het Piratenschip, een spectaculaire nieuwkomer, het vlaggenschip! Een waar Kapitein Kay en Matroos Milan, Aapje en Octopus heer en meester zijn. Wat een interactie, wat een verhalen en avonturen! Alles beweegt en draait. Kiezen, kijken, meezingen en weer voorwaarts, dit wil geen ketelbinkie missen!

pim en piratenschip vtech

Alhoewel… er is er eentje die zijn eigen koers vaart. Het is Pim Piraat, een onverschrokken ventje dat één ding beter kan: echt varen! Pim Piraat beweegt het zeil op zijn schuitje en schiet met zijn kanon. Maar wie hem beter leert kennen weet dat het vooral een vrolijk en muzikaal mannetje is.

Adviesverkoopprijs:
Vrolijke Vriendjes Piratenschip € 44,95
Vrolijke Vriendjes Pim Piraat & Boot
€ 19,95.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *