Play and go!

Play & goWat geef jij (jezelf) cadeau met Sinterklaas?

Ik had een leuk cadeau voor mijn moeder uitgezocht voor Sinterklaas. Zij past altijd op de kinderen van mijn broer en van mij. Het huis van m’n ouders is een speelparadijs voor de kleintjes. Met zandbak, fietsjes en een ruime tuin. Binnen hebben ze ook van alles; van brandweerauto’s tot garage of krijtbord. Ze vervelen zich nooit.

Als je de kleintjes ’s morgens vertelt dat ze naar opa en oma mogen, dan beginnen ze al te stuiteren. Bij opa en oma spelen is het leukste wat je kunt doen.

Play and goMijn moeder bewaarde al jaren de duplo in een rode krat op wieltjes. Volgens mij had ze die vroeger al voor mijn broer en mij. Ideaal zo’n krat, want zo is alles zo opgeruimd wanneer ze er even niet meer mee spelen. Hoppa alles in de bak en opgeruimd.

Helaas brak afgelopen jaar een wieltje af en werd het een lelijke en niet functionerende krat. Onpraktisch en in de wegstaand. Ik besloot een oplossing te zoeken. Maar ik wilde natuurlijk wel een leuke en praktische oplossing.

Zo kwam ik bij Kidzzz terecht. Zij verkochten een Play and Go opbergzak / speelkleed. Superpraktisch, want je kunt de Play & Go uitvouwen en dan kunnen de kindjes erop spelen. Vouw je hem dicht en trek je de touwtjes aan dan heb je een zak waarin al het speelgoed is opgeruimd.

Je hebt ze met diverse patronen en in verschillende kleuren. Ideaal ook om speelgoed mee te nemen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat en je hebt meteen een speelkleed. Wij nemen een hele lading speelgoed mee op vakantie, dat slingert dan in het vakantiehuisje rond. Met de Play & Go kun je het lekker bij elkaar houden. Daarnaast is het lekker schoon om op te spelen.

Play & goVerlanglijst
En wat betreft Sinterklaascadeau, dat is hem niet helemaal geworden voor mijn moeder. Zodra ik hem binnen had wilde ik hem al geven, veel te leuk om cadeautjes te geven. Dus ik heb hem maar meteen cadeau gedaan zodra ik hem binnen had. Voor Sinterklaas bedenken we wel weer wat anders hoor mam! Wat? Dat blijft nog even een verrassing.

Staat de Play & Go al bij jou op het verlanglijstje? Bekijk de website van Kidzzz ook voor andere leuke Sinterklaas-ideeën.

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *