Play-Doh Prachtige Taarten Oven

Als er iets is wat de kinderen al jaren leuk vinden dan is het kleien. Kleien kunnen de allerjongsten immers al, maar hoe ouder ze worden, hoe mooier de creaties. Het lijkt wel een beetje op bakken, dus na de pizza oven staat nu ook de prachtige taarten oven in de kinderkeuken. Ping! Je taart is klaar, haal hem uit de oven, is hij mooi geworden? De Play-Doh Prachtige Taarten Oven won bij de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2021 zowel de jury- als de publieksprijs en is daarmee Speelgoed van het jaar in de categorie

Play-Doh – prachtige taarten van Hasbro

play doh prachtige taarten

Maak fantastische Play-Doh-taarten met deze speelgoedbakoven. Doe de Play-Doh-boetseerklei in de bakvorm, plaats hem in de oven, trek de hendel omlaag en zie hoe de taart voor je ogen rijst. Wanneer de taart klaar is, hoor je een ‘ding’-geluid om te melden dat de taart gebakken is. Nu kan je beginnen met decoreren! Voeg toefjes namaakgarnering toe met behulp van het het decoratiegereedschap of de verschillende kleurrijke Play-Doh-toppings.

In de verpakking vind je 5 potjes met Play-doh in de kleuren: roze, wit, blauw, groen en oranje. Ook zitten er mesjes en vormpjes bij. Genoeg om mooie creaties te maken. Bij ons thuis is het wel altijd een uitdaging: hoe lang houd je de kleuren klei mooi. Het lukt ons best wel een tijdje, maar op een gegeven moment besluiten de kinderen toch alle kleuren maar door elkaar te mengen en daar een grote puree van te maken. Zo zonde zo’n bruine hoop klei. Gelukkig gebeurt dat niet zo snel met de Play-Doh klei, maar het is wel vaak het einde van de klei.

Er wordt ontzettend veel met klei gespeeld, de set is dan ook een groot succes. Als ze er zelf niet mee spelen dan zijn het wel vriendjes die bij ons op bezoek zijn die vragen of ze mogen kleien. Laatste zaten de kinderen hier met zijn 5-en te kleien na een hockeywedstrijd. Heerlijk ontspannen. We hadden toen de taartbakwedstrijd georganiseerd. Uiteindelijk won iedereen, want er waren alleen maar mooie taarten!

Leverancier: Hasbro
Adviesverkoopprijs: € 29,99

Hierom een winnaar! Speelgoed van het Jaar: juryrapport

speelgoed van het jaar 2021 logo

Met de Play-Doh Prachtige Taarten set kunnen kinderen in de speelgoedoven allerlei taarten bakken.
Het ‘deeg’ (klei) wordt in een bakvorm in de oven geplaatst en door een hendel naar beneden te trekken, rijst de taart in de oven uit de vorm. Een leuk effect dat uitnodigt tot spelen. Vervolgens kunnen de taarten kleurig versierd worden. Speelgoed waarbij jonge kinderen creatief bezig kunnen zijn, hun fantasie kunnen uitleven en fijn-motorische vaardigheden kunnen oefenen.

What's on mama's mind opgestuurd artikel

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *