Play-Doy Fantasie Bar in Ballorig

Heb jij je herfstvakantie al vol gepland, of zoek je nog wat leuks om te doen? Ik heb een leuke tip, vooral als je in Tilburg, Nieuwsbergen, Enschede of Alphen a/d Rijn of omgeving woont.  In samenwerking met Top1Toys en Speelparadijs Ballorig organiseert Hasbro dit najaar een viertal fijne Play-Doh events in de herfstvakantie.

Bij mij zit Ballorig ook in de buurt, in Arnhem. Dit is wel een van de favoriete binnenspeeltuinen in onze omgeving. Er is zoveel leuks te doen voor de kinderen, maar nu in de herfstvakantie hebben een aantal Ballorig vestigingen het nog aantrekkelijker gemaakt om even langs te komen!

playdoh klei gereedschappen

Aan de bar met Play-Doh

In de speelparadijzen van Ballorig kunnen de kleintjes op deze dagen plaatsnemen aan de bar… de Play-Doh Fantasie Bar, welteverstaan! Een te gekke Play-Doh omgeving waar de kinderen een krukje kunnen uitzoeken om zich helemaal uit te leven met alle soorten en kleuren Play-Doh!

Met de aanwezige I-pads kunnen ze grappige stop-motion filmpjes maken met hun eigen werkjes en naar huis mailen. Ook krijgt elk kind een Play-Doh Polaroid-foto met zijn of haar creatie.

Om inspiratie op te doen, of anderen te inspireren, kunnen de kinderen hun werkje op de Play-Doh Wall of Fame plaatsen. En dan weer lekker verder spelen. Als ze maar niet vergeten hun kunstwerk mee te nemen als de schoentjes weer aangaan.

Maar eerst nog even langs onze lieve Doh-Doh om een potje voor thuis mee te nemen.

playdoh krokodil klei

Data Play-Doh Fantasie Bar:

10:00 – 18:00 uur

 

Dinsdag 16 oktober – vrijdag 19 oktober

Ballorig Tilburg

Ballorig Nieuwbergen

 

dinsdag 23 oktober – vrijdag 26 oktober

Ballorig Alphen a/d Rijn

Ballorig Enschede

www.ballorig.nl

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Play-doh fantasie bar
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *