Pluk de dag met Fluffie Stuffiez Series 2

Herinneren jullie de Fluffie Stuffiez nog? We plukten toen een knuffel kaal om een nieuwe knuffel terug te vinden. Fluffie Stuffiez zijn terug! En ze zijn leuk!! Dit keer kreeg ik witte Fluffie Stuffiez toegestuurd om te openen. Heel benieuwd wat voor een kleurtjes daaronder te voorschijn zouden komen.

Fluffie Stuffiez Series 2

fluffie panda

Fluffie Stuffiez is opgevolgd met een tweede serie. Fluffie Stuffiez werd in oktober 2023 geïntroduceerd in de Benelux en sindsdien hebben kinderen het zachte speelgoed in groten getale omarmd. Nu zijn er zes nieuwe pluches om mee te spelen en om te verzamelen. Fluffie Stuffiez Series 2 is per direct beschikbaar en bestaat uit de volgende figuren, waarbij een tweede, geheime personage zichzelf onthuld als het pluis is verwijderd:

Bij
Schaap
Ijsje
Taartje
Konijn
Drankje

Hoe werkt Fluffie Stuffiez?

Fluffie Stuffiez is ontzettend zacht, alles-in-één pluche speelgoed dat is ontworpen om op drie verschillende manieren mee te spelen: PULL IT, REVEAL IT en STUFF IT. Nadat de Fluffie Stuffiez uit hun zachte tas zijn gehaald, kan de buitenste laag worden uitgeplozen (PULL IT) om het personage binnenin te onthullen (REVEAL IT) – een activiteit die kinderen voldoening geeft en lang zoet houdt. De pluches bevatten letterlijk meerdere lagen: de bij kan bijvoorbeeld worden getransformeerd tot een lieveheersbeestje en het taartje kan worden omgetoverd tot een overheerlijke pizza. Tot slot kan het losgetrokken pluis in de meegeleverde zachte tas worden opgeborgen (STUFF IT) om vervolgens op een fijne manier mee te spelen en te kneden.

fluffie stuffiez

Op deze innovatieve zachte stof, die de pluche speelgoedcategorie een nieuwe draai heeft gegeven, is bovendien een patent aangevraagd. Het bezorgt kinderen een plezierige, knuffelbare ervaring die nergens anders in de markt is te vinden.

Adviesprijs en beschikbaarheid
Iedere pluche uit Fluffie Stuffiez Series 2 heeft een adviesprijs van €16,99. De producten zijn onder andere te koop bij bol.com, Intertoys, Toychamp en Dreamland.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *