Pomsies, de schattige, draagbare Pom Pom huisdiertjes

Er is weer een regio “back to school”. De zomervakantie loopt nu echt hard op zijn einde. Bij ons zijn ze alweer bijna 2 weken bezig. De broodtrommels, de rugzakken en het nieuwe schoeisel zijn alweer actief gebruik. Wee hebben ook meteen een leuke nieuwe trent: Pomsies. Een interactief knuffelhuisdier, die overal met je mee naar toe gaat.

pomsies

Pomsies

Pomsies zijn shattige, draagbare Pom Pom huisdiertjes. Superschattig en fluffie, maar het is ook nog eens interactief speelgoed. De Pomsie is voor kinderen vanaf ongeveer vier jaar. Draai jij een Pomsie om je rugzak, of om je pols?  De Pomsies zijn knuffeltjes met de functionaliteit om op 50 verschillende manieren op je te reageren. Leuk voor kinderen om als een huisdiertje te verzorgen.

pomsies

Hoe werken Pomsies?

Druk je op het neusje van jouw Pomsie, dan zet je haar aan. De kleur van haar ogen zal je vertellen hoe het met haar gaat; de zogenaamde Gezelschapsmodus. Is ze blij, hongerig, moe, koud, ziekjes, gek of juist superblij? Op haar gemoedstoestand kan jij dan zelf ook weer reageren. Dit kan doordat er een aantal sensoren zitten, op haar achterhoofd, voorhoofd en mond.

pomsies

De Pomsie is erg schattig, vooral doordat hij zo superzacht is. Je kan er heerlijk mee knuffelen, of gezellig mee dansen. Ik vind het erg leuk voor de jonge meiden en trouwens, jongens vinden haar ook leuk. Pomsie is heel aaibaar. De staart kan je eigenlijk overal omheen wikkelen, om je pols, tas, maar ook bij je bed. Je kan Pomsie kammen met het bijgeleverde kammertje. Zo blijft je Pomsies heerlijk zacht.

Er zijn zes Pomsies uitgebracht: Boots, Patches, Blossom, Pinky, Snowball en Speckles.

pomsies patches

 

Waar koop je Pomsies?

Pomsies zijn te koop bij Blokker, Bol.com, Intertoys en Top1Toys voor € 19,95. Hierbij is inbegrepen: 1 pomsie,  borstel, 1 AAA 1.5V batterij en de handleiding.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *