Poopsie slime surprise

Poep en slijm in één zin, klinkt helemaal niet alsof je daar enthousiast van kan woorden, maar met de sprankelende regenboog pakketjes is Poopsie slime surprise een super kleurrijke verrassing voor jonge kinderen.

poopsie slime surprise

Al jaren staat Poopsie Slime Surprise! bekend om haar eenhoornpoep en regenboogslijm. Poopsie Slime Surprise! combineert de hipste DIY-trends met haar sprankelende slijm en daagt kinderen uit naast het speelplezier vooral creatief te zijn. Ook dit jaar is de slijm weer terug! Poopsie Slime Surprise! komt met twee nieuwe toevoegingen. Maak je wereld net wat kleurrijker met de Slime Smash of laat je verrassen door de humor die de Poop Packs met zich meebrengt.

De Poopsie Slime Surprise poop packs zijn heel leuke kinderfeest cadeautjes. Zelf slijm maken is erg leuk en er zit een mooie sleutelhanger bij.

Slime Smash

poopsie slime smash

De lente is nu echt aangebroken en niks is leuker om alle mooie kleuren aan bloemen te zien bloeien. Maak crunchy slijm met de Slime Smash! 4 verzamelbare slijmbloemen vol verrassingen om uit te pakken. Open de schattige bloemvormige container om het zachte slijm te onthullen. Elk slijm heeft 3 verschillende soorten texturen en een crunchy vulling om te kneden. Speel met slijm, voeg jouw magic touch toe en bewaar je slijm in het bloemenbakje om de lente écht in huis te halen!
Elke Slime Smash bevat:

 • 4 zachte slijm met een speciale geur
 • Een uiterst zeldzame regenboogcontainer
 • Glanspoeder, stofregen en sprankeling om toe te voegen aan je slijm
 • 2 extra smash slijmpakketten voor nog meer slijm
poopsie slime smash

Poop Packs

poopsie slime surprise

Maak je eigen magische eenhoorn slijm met Poopsie Slime Surprise! Een vernieuwde variant op de vorige versie. Elke Poop Pack bevat 10 leuke verrassingen om open te maken en meerdere keren te customizen. De Poopsie Slime Surprise! Poop Packs komen allemaal met een schattige sleutelhanger-pop en een speciaal flesje voor het mengen van de slijm. Nieuw zijn de verrassingsparels die een speciale geur met zich meebrengen. Voeg deze toe om het slijm heerlijk te laten ruiken en bewaar het slijm in de sleutelhanger als een échte verzamelaar!
Elke Poop Pack bevat:

 • 10 magische verrassingen
 • 2 eenhoorn food pakketten voor twee keer zoveel slijm
 • Een nieuw slijm textuur
 • Eenhoorn magic packet
 • Nieuwe eenhoorn lepel en fles
 • Nieuwe Poop sleutelhangers
 • Geurparels en een verzamelblad

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *