Pop Pop Hair Surprise

Met Pop Pop Hair Surprise™ maak je kennis met onder andere Girly Q, Disco ‘Do, Pretty in Punk, of Bed Head. Naast het verzamelen, kun je er ook super coole haarcreaties mee maken. Ze komen namelijk met een borsteltje inbegrepen waar ook een Pop-Pet in zit. Een super schattig verzamelbaar personage met extra lang haar dat je kunt borstelen. En dat is nog niet alles… Borstel en stijl het haar van je Pop-Pet of gebruik het inbegrepen elastiekje om het Pop-Pet in je eigen haar vast te maken. Er zijn meer dan 8 manieren om te spelen; Pop-Pets worden zelfs potlooddopjes. Kortom, uren speelplezier!

Pop pop hair surprise

Pop Pop Hair Surprise™ is de 3-in-1-verrassing die eruit springt. Bij elk is een schattige Pop-borstel inbegrepen waar je echt mee kunt borstelen. Als je de greep van de borstel losdraait, wordt hij een verstuiver. Open de borstel om de Pop-pod te onthullen die erin zit. Dit is uitpakken op een nieuwe manier. Gebruik de verstuiver om de Pop-pod te besproeien tot… KNAP! De pod knapt open en onthult een Pop-roller met prachtig haar. Wikkel de roller af en maak hem open om een Pop-Pet te ontdekken, een schattig verzamelbaar personage met extra lang haar. Girly Q, Disco ‘Do, Pretty in Punk, of Bed Head zullen je altijd verrassen met een Pop-pet en poproller. Ga op zoek naar de extreem zeldzame tweeling! Prachtig haar en een verrassing die eruit SPRINGEN met Pop Pop Hair Surprise™.

Pop pop hair surprise

Laat je gevoel voor kapsels zien en creëer stijlen die in het oog springen. Met een heleboel haarverrassingen met spannende kleuren ga jij voor de uitgesproken look. En zo wordt elke dag een fantastische haardag. De Pop Pop Hair Surprise™ kun je zelf dragen, stijlen en delen!

Consumentenadviesprijs € 10,99.

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *