Pop-upboekje en kinderkamerkunst

Kinderkamerkunst Naar Buiten pop-upboekje

Een kinderboek dat meteen ook kunst is; kinderkamerkunst. Ingela P Arrhenius maakt eye catchers voor de kinderkamer; kinderboeken die de term kinderkamerkunst meekrijgen. Terecht? Beoordeel zelf dit leuke Naar Buiten kinderboek.

Kinderkamerkunst Naar Buiten pop-upboekje

Naar buiten

Buitenspelen, kinderen zijn er gek op. Wat kan je buiten allemaal doen? Het kleine formaat pop-upboekje is een mooi klein formaatje, waardoor je kindje het zelf makkelijk in de hand neemt en jij neemt het makkelijk in je (hand)tas mee, als je ergens naartoe gaat. Zelf neem ik graag kinderboeken mee als we ergens gaan lunchen of uiteten gaan. Ideaal als je dan geen prentenboek van een a4-formaat in je tas hoeft te stoppen.

Kinderkamerkunst Naar Buiten pop-upboekje

Wat kun je allemaal doen buiten? Bekijk de afbeeldingen in het kinderboekje. Ik vind ze prachtig en de pop-ups zijn heel stevig en leuk. Ik vind het met recht als kinderkamerkunst te benoemen! Veel lees plezier!

Auteur: Ingela P Arrhenius
Uitgever: Gottmer
Aantal pagina’s:
ISBN: 9789025770396

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kinderkamerkunst Naar Buiten
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *