Poppen voor grote meiden vanaf 6 jaar

De meeste jonge kinderen hebben een pop in huis, eentje om aan te kleden, om eten te geven en te vertroetelen als een baby. Sommige poppenmoeders hebben een heel gezin aan poppen verzameld en anderen hebben één lievelingspop die alle aandacht krijgt. Poppen zijn goed voor het fantasiespel van kinderen, maar het helpt hen ook bij de ontwikkeling van een hoop vaardigheden, denk aan het aankleden en omkleden, het kletsen en spelen. Je hoort kinderen bijvoorbeeld gesprekjes voeren met hun pop en dat is goed voor hun taalontwikkeling. Wanneer ze samen met andere kinderen met hun pop gaan spelen is dit goed voor hun sociale vaardigheden. Kinderen groeien snel, zo groeien ze ook in hun spel met poppen. Op een gegeven moment voelen jonge meisjes zich toch misschien te groot voor hun babypop of raken ze simpelweg meer geïnteresseerd in de grote meisjes poppen. Zoals grote zus of grote broer van Baby Born of de tieners van Rainbow High en L.O.L. Surprise. Welke poppen zijn nou leuk voor grote meiden vanaf een jaar of 6, behalve de oude vertrouwede Barbie? Bekijk hier een mooi poppenoverzicht voor grote meiden.

Rainbow High Dolls

rainbow high wintersport pop

Ik had het hierboven al over de grote meiden van Rainbow High. De Rainbow High Dolls zijn prachtige poppen, tieners in de kleuren van de regenboog. Aantrekkelijk voor iedereen. Op moment is er een heel gave serie van Rainbow High Winterdolls. Tienermeiden op een snowboard of op ski’s. Erg leuk om dus mee te nemen op skivakantie, voor vermaak in de auto, of in je vakantiehuis. De poppen hebben prachtige gekleurde haren en zijn allemaal op hun eigen manier uniek. Je kan ze verkleden, het aan en uit trekken van hun kleding is voor jongere kinderen ingewikkelder dan een outfit bij Baby Born aantrekken. Door de strakkere kleding en de kleine vingertjes. Goed voor de fijne motoriek. Daar merk je bijvoorbeeld ook aan dat het wat beter past bij de wat grotere kinderen.

Prachtige poppen voor kinderen vanaf ongeveer groep 3 en vanaf ongeveer 5 of 6 jaar oud. Ze hebben overigens ook hun eigen vervoer, zoals een gave auto die van kleur kan veranderen met 8 verschillende kleuren.

Rainbow-High-Color-Change-Car

Na! Na! Na! Surprise dolls

na na na surprise sweet hearts

Wat is Na Na Na Surprise? De poppen van Na! Na! Na! Surprise voldoen aan de unboxing trend die sinds een paar jaar heel populair is. Uitpakken, uitpakken, uitpakken tot je ontdekt welke pop jij in je verpakking vindt. Wanneer je een Na! Na! Na! Surprise verrassingspakket koopt weet je niet altijd meteen welke pop er in je verpakking zit, toch? Jawel, dit kun je zien. Hoe weet je welke na na na surprise pop er in je verpakking zit? Bekijk de buitenkant en speur naar een icoontje. Hieronder zie je bijvoorbeeld het dolfijntje.

Er zijn 6 karakters van de Na! Na! Na! Surprise waarvan ik de stickers heb kunnen vinden met hun namen erbij (hier kunnen uiteraard geen rechten aan ontleend worden, maar op Amazon stond het bij de producten als je er een wilt kopen zie je dan een uitleg hoe je herkent welke erin zit).

Schelp: Marina Jewels
Zeemeermin: Krysta Splash
Eend: Daria Duckie
Pinguïn: Andre Avalanche
Piraat: Becky Buckaneer
Anker: Sailor Blu

Na! Na! Na! Surprise Sparkle

Niet alle Na! Na! Na! Surprise poppen zijn een verrasing. Je kan er genoeg kopen waarbij je al weer welke pop je koopt, zonder er naar op zoek te moeten. Na! Na! Na! Surprise ken je namelijk ook van de zachte poppen met de bijbehorende tasjes, in de vorm van dieren of pompom tasjes. Veel heerlijke zachte stoffen en accessoires met een dierenuiterlijk, zoals een pinguïntasje en berenoortjes op hun mutsjes.

De Na Na Na Surprise Sweetest Hearts Fashion Doll collectie is geïnspireerd op dieren, met hun beren oortjes en zachte fake fur mutsjes. Superzachte poppen in 6 verschillende kleuren. Perfect om cadeau te doen op een verjaardag of zoals deze, op de foto hierboven, die met Valentijnsdag werd bezorgd bij onze dochter!

L.O.L. Surprise dolls

Net als Na! Na! Na! Surprise is L.O.L. Surprise een echte unboxing hype, de naam zegt het al “surprise”. Favoriet op kinderfeestjes bij ons op moment is de LOL Surprise bal of bol. Met een verrassingspop erin, zoals de lol surprise movie bal die je hieronder op de foto ziet. Je hebt geen idee welke pop je treft in de bal, want het is echt een verrassing.

lol surprise bal

In tegenstelling tot de unboxing nanana surprise poppen waar je een symbool vindt met een hint welke pop je er in treft, geeft LOL surprise naar mijn weten geen hints weg. Of weet jij wel hoe je ziet welke pop er in een LOL bol zit? Het is duimen dat je niet dezelfde hebt, of andere ruilen met je vriendinnen!

L.O.L. Surprise omg pop

Accessoires poppen

Altijd leuk om een auto, zoals bij Rainbow Hair dolls erbij te hebben, voor een uitgebreid fantasiespel. Ook leuk voor bij Baby Born is de Baby Born RC Glam-Scooter of City Scooter.

scooter baby born

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *