Review & Win Postertime babykamerposters

Win: Een poster naar keuze van PosterTime.

Gefeliciteerd An Na
Wanneer: 12 t/m 19 april 2018
Hoe: Laat hieronder of via Facebook weten welke poster van Postertime jij wel zou willen laten personaliseren en voor wie.

Postertime

Postertime heeft zoals de naam al zegt, alles te maken met posters. Mirjam en Renske personaliseren posters voor speciale momenten in iemands leven. Zoals een geboorte. Zo ontwerpen zij babyposters met een 1:1 schets van de baby bij de geboorte. Ook maken ze gepersonaliseerde sterrenbeeldposters en posters met de precieze
maanstand van de geboortedag. Deze laatste poster lieten wij ook maken voor de geboorte van mijn zoontje.

maanstandposter postertime

Het zijn posters die een mooi interieur ten goede komen. Ze maken de kinderkamer nog mooier. Ik heb eventjes de hele namen weggewerkt, een beetje privacy, haha.

Poster met de maanstand van de geboortedag

Op de poster zie je een foto van de maan precies op de maanstand zoals de maan stond op de geboortedag van jouw kindje. Was het wellicht volle maan bij de geboorte van jouw kind? Bij ons niet, maar dat maakt de maan er zeker niet minder mooi op. Onder de maan hebben we de naam van onze zoon helemaal uitgeschreven. Dat is voor hem nu extra leuk, omdat hij als kleuter bezig is met het leren van letters. Zijn eigen naam herkent hij al heel goed en dat vindt hij dan ook reuze leuk om terug te zien.

postertime

Soundwave poster

PoterTime heeft heel hippe posters. Wat dacht je van de Soundwave poster. Als soundwave weergegeven kan je je hartslag van je kindje vastleggen of je favoriete muzieknummer. Hoe tof is dat?

Sterrenbeeldposter

De sterrenbeeldposter is ook erg leuk en fris. In leuke heldere kleuren kun je het sterrenbeeld van jouw zoon of dochter laten afbeelden. Ook weer zo’n gave gepersonaliseerde poster om je (kinder)kamertstyling helemaal compleet te maken.

Baby geboortestadposter

Ben jij ook zo trots op je eigen stad? Is jouw kleintje in een mooi stad geboren en is de plattegrond wel posterwaardig? Heel gaaf is deze stadsplattegrond als geboortestadposter voor jouw kleintje.

Baby trambanner

Die naam is misschien niet direct bekend voor je, tenzij je de poster bekijkt. Het zijn namelijk gepersonaliseerde posters geïnspireerd op de ouderwetse tram- en busborden uit Engeland. De posters kunnen gebruikt worden om meer te vertellen over de achtergrond van jouw nieuwe wereldburger. Van lengte bij de geboorte tot de geboortestad. Vul het allemaal maar in op de tram banner.

Welke poster ga jij zelf personaliseren?

Nou heb ik een kleine greep gedaan uit de vele posters die PosterTime voor je te bieden heeft. Je mag zelf een poster naar keuze uit kiezen. Uit de deelnemers wordt een winnaar gekozen die een poster zelf mag personaliseren via de website van PosterTime. Laat dus gauw jouw favoriet achter hieronder. Het zijn geweldige baby- en kinderkamerposters, leuke kraamcadeaus, maar ook gewoon supergaaf voor in je interieur. Heel bijzonder om te hebben.

De posters zijn rond de € 19 tot € 29 a €34  per poster. Afhankelijk van je posterwensen.

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Maanstandposter PosterTime
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

11 reacties op “Review & Win Postertime babykamerposters

  Anita H.

  (1 mei 2018 - 22:28)

  Ik ga voor de sterrenbeeldenposter.

  Liesbeth

  (16 april 2018 - 10:07)

  Woww wat een gave site! Ik wil graag een mooie poster aan mijn man geven voor op zijn kantoor! Hij doet naast zijn werk een studie. En dat vind ik heel knap want hij is ook nog eens een superpapa voor ons zoontje! Ik zou graag een poster geven van zijn geboortedorp!

  Vanessa Raffaela Sibma

  (15 april 2018 - 20:24)

  De maanstand van de geboortedag van mijn zoon of dochter. Wat bijzonder!

  Marjolein

  (15 april 2018 - 19:34)

  Geboortestad poster staat op mijn wensenlijstje van mijn dochter

  SophiaG

  (15 april 2018 - 19:14)

  Ik zou gaan voor de sterrenbeeldposter Weegschaal voor mijn jongste dochter

  Will

  (15 april 2018 - 16:43)

  Geweldig zo’n mooie poster aan de wand.
  Graag doe ik mee voor de Poster met het sterrenbeeld Waterman in de kleur Turquoise, met mijn naam en mijn geboortedatum.
  Die lijst ik mooi in en hang hem boven mijn bed.
  En als hij misschien hangt laat ik er ook een maken met het sterrenbeeld Kreeft voor mijn man.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

  Lies

  (15 april 2018 - 10:45)

  Super leuk zeg!!! Ik zou voor een geboortestad gaan <3

  Nelly

  (15 april 2018 - 08:50)

  de geboortestadposter zou ik dan kiezen.

  Anna

  (13 april 2018 - 11:15)

  Ik doe mee voor een geboortestad poster ☺️
  Facebook: An Na

  Marian B

  (13 april 2018 - 09:00)

  Mag je ook een andere poster of moet het een geboorteposter zijn? Anders zou ik graag een trouwposter laten maken voor mijn zusje die over een paar maanden gaat trouwen. Welke poster, dat wil ik dan nog even overleggen met mijn andere zus. Zou erg leuk zijn!

  Loes

  (13 april 2018 - 06:29)

  Gaaaf!! Ik wil ook een maan voor mijnzoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *