Prachtige cadeaus van KAYA Sieraden

Grote meiden krijgen grote meiden cadeaus voor hun verjaardag! Droeg jij vroeger ook altijd de sieraden van je moeder of oma als je de kans kreeg? Lange kettingen en zware armbanden om die kleine polsjes, het liefst de sieraden die het meest schitterden en glinsterden. Lange oorbellen die bijna op je schouders hingen en dan ook nog even de pumps uit de kast van moeder of oma. Sinds mijn dochtertje gaatjes in haar oren heeft wil ze altijd wel sieraden shoppen, zo hebben we al veel rond gekeken naar mooie oorbellen.

Oorbellen voor jonge kinderen

Als je gaatjes gaat laten schieten krijg je, als het goed is, uitgebreide uitleg over de verzorging van de oren en oorbelletjes gedurende de eerste periode. Meestal wordt het advies gegeven om in elk geval 6 tot 8 weken de schietoorbelletjes continu in te houden. Dus ook inhouden met het slapen. Een andere belangrijke tip is, dat je de oorbellen 1 of 2 keer per dag moet druppelen met een ontsmettingsmiddeltje. Als het goed is krijg je dit erbij als je de gaatjes hebt laten schieten bij een juwelier of sieradenwinkel. Je draait dan ook meteen de oorbelletjes even rond in het gaatje. Dit doe je voorzichtig, zodat je je kind natuurlijk geen pijn doet, want het kan nog best wel even gevoelig zijn. Het makkelijkste is het, om het dopje aan de achterkant vast te houden en het oorbelletje dan aan de voorkant bij het knopje vast te pakken en langzaam rond te draaien. Zorg dat het dopje achter de oorlel niet tegen de oorlel aan zit, er moet een klein beetje ruimte zijn. Door te draaien voorkom je dat het gaatje dichtgroeit om de oorbel heen. Daarnaast druppel je om te voorkomen dat het gaat ontsteken. Als je de oorbellen goed schoon kan houden, dus vooral niet te veel met ongewassen handen eraan zitten, zal het gaatje mooi helen en kan je na 6 tot 8 weken voor het eerst nieuwe oorbelletjes in doen. Ook dan zijn er nog wel adviezen. Zoals het schoonmaken van nieuwe oorbellen. Voor het indoen van een nieuw paar kan je deze het beste ook weer ontsmetten. Het kan ook zeker geen kwaad om na het indoen ook weer even te druppelen. Daarnaast mag je ook deze oorbellen niet uit doen ’s nachts. Als ik het goed begrepen heb, is het het advies om zeker 1 jaar non-stop oorbellen te dragen.

Kinderoorbellen KAYA Sieraden

Wij werden verwend met mooie oorbellen van KAYA Sieraden die mijn dochter mocht uitzoeken voor haar zevende verjaardag. We hebben meteen een hele verzameling want er is zoveel keuze. Hierbij een paar foto’s:

oorbellen meisjes
oorbellen meisjes kaya sieraden

Cadeautips moeder en dochter

Oorbelletjes zijn ook een goede cadeautip voor een kinderfeestje. Onder de 15 euro kan je mooie setjes vinden. Met de naderende feestdagen wil je misschien ook wat moois voor jezelf uitzoeken. Moeder dochter sieraden zijn een perfect cadeau voor je verjaardag, Moederdag, maar ook met Sinterklaas of Kerst! Zoek zelf een prachtig medaillon of ketting met foto uit.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *