Prentenboek top 10: Deze ridder zegt NEE

In de Prentenboek TopTien van 2020 staat het boek: Deze ridder zegt NEE, van de Britse Kate Hindley: door uitgeverij Gottmer.

Prentenboek top 10 2020

Deze ridder zegt NEE

Deze ridder zegt NEE is een grappig boek over een lief riddertje dat af en toe dwarsligt en een draak die gewoon eens een logeerpartijtje bij een vriendje wil. Een perfect prentenboek voor kinderen in de ik-zeg-nee-fase. En die fase is geen ouder en geen kind onbekend, of wel?

Prentenboek top 10 2020

Ridder Finn doet altijd netjes wat hem gezegd wordt. Speelgoed opruimen, hout halen, op tijd naar bed? Ja, is goed! Maar op een dag zegt deze ridder opeens nee! Nee, hij zoekt niet de pijl-en-boog van zijn vader en nee, hij drinkt niet alvast zijn thee op. Die avond weigert hij ook naar binnen te vluchten als er een draak aankomt. Gelukkig blijkt de draak helemaal zo gevaarlijk nog niet.

Wat een leuk boek. Heerlijk herkenbaar zo’n nee fase, maar ook heel erg grappig. Leuke illustratie. Een boek dat je geweldig goed kan voorlezen aan je peuter van 3 jaar, want tsja, op dat moment slaat de nee fase het hardst in toch?

Auteur: Kate Hindley
Uitgeverij: Gottmer
Aantal pagina’s:32 pagina’s
Aanbevolen leeftijd: 1 tot 4 jaar
EAN: 9789025769932

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Deze ridder zegt NEE
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *