Preppingfordinner kinderfeestjes

Ken je Preppingfordinner kinderfeestjes en etentjes al? Laury vertelt in deze blog over haar passie voor organiseren van allerlei feestjes. Bekijk hier de website.

Preppingfordinner feestjes

Preppingfordinner kinderfeestjes en etentjes

Preppingfordinner is opgezet door Laury Wissink, het organiseren en plannen van evenementen zit in haar bloed, ze is ondernemend en zit vol creatieve ideeën. Preppingfordinner is dan ook bedacht met oog op creativiteit. Zo biedt preppingfordinner oneindig veel mogelijkheden voor een geslaagd kinderfeestje en gezellige etentjes bij jou in huis. Van tafeldecoratie tot gehele party planning, Preppingfordinner staat garant voor een gezellig en geslaagd feest. We nemen je zorgen uit handen en zien geen enkel detail over het hoofd.

Preppinfordinner richt zich momenteel veelal op kinderfeestjes en decoratie van feestgelegenheden. We vinden het leuk om kinderen te entertainen, daarbij te leren en te helpen. Zo bieden we verschillende workshops aan zoals; het maken van sieraden, het bereiden van een high tea of een make-up middag met een fotoshoot als eindresultaat. Sinds kort bieden we ook gezellige tipikinderfeestjes aan. Dit zijn slaapfeestjes met bijpassende pyjamaatjes en tipitenten om in te slapen. Hierbij decoreren we de woonkamer in gewenst thema en zorgen we dat er niets ontbreekt. In de morgen staan we klaar met overheerlijke ontbijtboxen en leuke goodie bags voor in de middag. Ook voor dit soort arrangementen zijn er tal mogelijkheden zodat de wensen goed aansluiten bij de ideeën van de klant. De wens van de klant staat voorop.

Preppingfordinner blijft zich continu door ontwikkelen. Daarnaast krijgen we veel energie van tevreden klanten en de positieve reacties op onze arrangementen, welke goed in de smaak vallen. Daarnaast houden we onze ogen open voor andere ideeën en trends. Laury; “ik ben ervan overtuigd als je van je passie je werk kunt maken je er alles uit kunt halen wat erin zit.” Daarnaast is blijven door ontwikkelen altijd een goed streven, door de flexibiliteit en eindeloze ideeën maken we dit mogelijk.

preppingfordinner etentjes

Preppingfordinner Kinderfeestjes

Preppingfordinner probeert voor elke gelegenheid een bijpassend feestje te bieden. Zo slagen we erin om voor elke portemonnee iets leuks te bedenken. Laury; “ik kan me nog zo goed herinneren welke leuke activiteiten ik altijd met me kinderfeestje deed, het was speciaal en bijzonder. Daarom vind ik het belangrijk dat elk kind deze ervaring kan voelen.” Van een groot budget tot klein, we kunnen altijd wel iets leuks met de klant en dat maakt Preppingfordinner uniek.

Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat de klant contact met ons heeft opgenomen gaan we de klant bellen en plannen we samen een afspraak in. Hierin verteld de klant zijn budget en eventuele wensen, wij nemen de inspiratie borden mee en leggen alle mogelijkheden uit. Hieruit volgt een uniek feestje. We plannen de dag en het tijdstip in met de klant en vervolgens preppen we alles voor en gaan we het kinderfeestje van begin tot eind begeleiden. De kinderfeestjes worden op locatie van de klant georganiseerd, daarom plannen we vaak een afspraak in met de klant voordat we de definitieve planning maken.

Andere Preppingfordinner arrangementen

Natuurlijk bieden we meer aan dan alleen kinderfeestjes of decoratie. Ook organiseren we 21-dinners, deze trend is overgewaaid uit Amerika en een grote opkomer in Nederland. Zo zit er in het 21-argement een luxe white thema met gouden details, iets wat elke 21-jarige fantastisch vindt. Ook hebben we voor de zomer weer leuke plannen staan zoals Secret garden, een tuinfeest met geweldige decoratie en een overschot aan lekkere tapas.

logo preppingfordinner

Toekomstplannen

Blijven door ontwikkelen kenmerkt Preppingfordinner, zo kijken we graag vooruit en staan we open voor nieuwe ideeën. We zijn van plan om in de toekomst ook een toffe locatie te openen zodat we ook kinderfeestjes bij ons op locatie kunnen bieden wanneer dit thuis niet mogelijk is. Ook zijn we van plan om bruiloften te organiseren en leuke inspirerende evenementen voor jongeren te realiseren. Kortom genoeg om door te groeien en mooie evenementen te organiseren.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *