Primeur Negenmaandenbeurs Proef en beleef workshop

What's on mama's mind - Babycooking logoVoor de 30ste editie van de Negenmaandenbeurs komen BabyBeGood, Babycooking en Ekoplaza met een primeur. Ze organiseren een informatieve Proef & Beleef workshops over biologisch voeding voor baby’s. Dit onder het motto: “Wat je er niet op spuit, krijg je ook niet binnen”, aldus Gees van Asperen van Babycooking.

De 30ste editie van de Negenmaandenbeurs is een extra feestelijke editie.

 

What's on mama's mind - Ekoplaza logo

Tijdens de kookworkshops  van Babycooking wordt getoond dat je in no time smaakvolle biologische hapjes kunt maken. Kom het zelf beleven en proeven bij de Proef & Beleef workshops van Ekoplaza.

What's on mama's mind - BabyBeGood logo

Oprichtster van BabyBeGood Tamara Peers is mede-organistor van Puur Baby Plaza en erg blij met de samenwerking met Ekoplaza en Babycooking. ‘Zo helpen we zwangeren en ouders met jonge kinderen de eerste makkelijke stappen te zetten naar een meer bewuste, mintgroene leefstijl. Wat mij betreft zou elke ouder deze workshop mogen volgen, het is echt een eye-opener’. Het mintgroene verwijst naar de kleur van de huisstijl van BabyBeGood.

Waar? Puur Baby Plaza – BabyBeGood workshoppaviljoen op stand 08.123
Wanneer? Negenmaandenbeurs 25 februari tot en met 1 maart 2015.
Kaartjes? Koop je entreekaartje voor de  Negenmaandenbeurs online. De workshops zijn doorlopend en gratis!

Puur Baby Plaza is het plein van ondernemers met hippe, pure producten voor ouders en hun baby.

 

 

 

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *