Pyjama voor een baby of dreumes

What's on mama's mind purflo pacco 1Mijn dochtertje is geen baby meer, ze is een echte dreumes. Een echte dreumes die gaat babbelen en stapjes zetten. Hoewel ze slaapt in een slaapzakje is in het najaar een pyjama wel heel erg lekker. ‘s Morgens als je net uit bed komt wil ze wel meteen al kruipen, dat gaat toch niet lekker met een slaapzak. Dus dan fijn haar pyjama aan. Ook wanneer ze na het eten ‘s avonds in bad gaat en daarna nog even mag spelen boven, dan is een pyjama het meest comfortabel.

Lekker voor de openhaard
Nu de Sinterklaasdagen eraan komen krijg ik ook altijd zo’n echt wintergevoel van vroeger. ‘s Avonds in een lekker warm bad en dan in je pyjamaatje nog even beneden op de bank zitten, voor de openhaard, bij papa en mama. Omringt door de geur van speculaas en warme chocomel. Mijn kleine dreumes krijgt beide nog niet, maar die geuren denken we er dan maar bij. Ze mag wel gezellig bij ons komen zitten in haar nieuwe pyjama. Ze kreeg een prachtige kinderpyjama van het mooie merk Little Label.

Het pyjamaatje is ontzettend schattig en heeft een heel mooie kleur. Het lijkt een beetje zalmroze. What's on mama's mind little labelHet is voor haar nu nog een klein beetje ruim, maar dat hadden we bewust zo uitgezocht, zodat ze hem als het echt koud wordt echt goed past. Hoewel het nu ook al lekker is natuurlijk. We hebben hem in maatje 86 (12 tot 18 maanden) en ze draagt nu meestal maatje 80. Voor je het weet is ze er alweer uitgegroeid, dus we hebben hem ruim uitgezocht. Als je zo je kleintje in zo’n pyjamaatje ziet, lijkt ze meteen een stukje groter. Een echte dreumes.

Pink moon and stars
Roze maan en sterren is de naam van de pyjama. Een naam en pyjama waarin je heerlijk kunt dromen. De stof van de pyjama is erg zacht. Op de armen, hals en aan de onderkant van de broek is de pyjama voorzien van een What's on mama's mind pyjama babyzachte ribboord. Het shirt heeft drukknoopjes op de schouder.
Stof: jersey 95% katoen 5% elastaan. De prijs is € 29,95.

Naast dat het een onwijs schattige pyjamaatje is. Is de stof heel fijn en mooi. Je merkt dat het zacht zit en mijn dochtertje kan zich er goed in bewegen. Ook trekt het makkelijk aan en uit. Er zitten drukknopen op de schouder, waardoor er genoeg ruimte is voor het hoofd om in de pyjama te komen. Je kent vast wel die shirts waarbij je kleintje rood aanloopt omdat je zo je best moet doen om het over haar hoofd te krijgen, nou daar is hier zeker geen sprake van.

Voor eenjarige

Vanaf welke leeftijd een pyjama? Dat is een van de vragen die ouders wel vaker stellen. Waar slaapt je kleintje in?
Mijn eigen ervaring is dat baby’s het lekkerst in een slaapzak slapen. Zo woelen ze zichzelf niet bloot ‘s nachts en krijgen ze het niet koud. Wel is het (vooral) vanaf het moment dat ze gaan kruipen, lekker om een pyjamaatje te hebben voor je kleintje. What's on mama's mind pyjama

Wij vinden het in het weekend of na het badje ‘s avonds voor ons dochtertje wel fijn om niet meteen in een echte outfit te hoeven. Even in de pyjama rondkruipen is toch wel prettiger dan.

Daarnaast kan je ook het pyjamaatje als het echt koud is aanhouden in de slaapzak. Vooral wanneer je slaapzak niet al te dik is.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *