Pyjamadag

What's on mama's mind pyjamaBij ons op het kinderdagverblijf hadden ze afgelopen week pyjamadag! Een dag waarop de kinderen in hun pyjama naar het kinderdagverblijf mogen komen dus. Dat klinkt wel gezellig, is het niet?

Wat houdt Pyjamadag in?

Op deze dag mag de baby, dreumes of peuter dus in zijn of haar pyjama naar het kinderdagverblijf. Ze gaan dan allerlei activiteiten doen die in het teken staan van slapen. Zo werden er op de grond matrasjes neergelegd en dekens en speelden ze alsof ze gingen slapen. Er werden echte rollenspelen gespeeld waarbij er voorgelezen werd. Natuurlijk werd er ook geknutseld, denk aan wolkjes en knuffels.

Wat trek je aan met Pyjamadag?

Haha, die vraag is natuurlijk een grapje. Want met pyjamadag heb je natuurlijk je pyjama aan. Met je What's on mama's mind pyjama little labelallermooiste sloffen natuurlijk. Normaal is het hier thuis ochtendspits tijdens het omkleden. Nu konden we dat mooi even overslaan, want de pyjama’s mochten aanblijven. Omdat het buiten niet heel warm was, moest er natuurlijk wel even wat overheen aan voordat we weggingen.

Knuffelkonijnen mee en de slofsokken natuurlijk.

Die van ons hadden hun nieuwe Little Label pyjama’s aan. Rechtstreeks uit de voorjaarscollectie van dit jaar. Dat was extra mooi meegenomen, want daarmee vonden ze het nog leuker om in hun pyjama te gaan. Ze zijn altijd zo blij als ze iets nieuws aan mogen. Kleine fashionista’s. Mijn dochtertje een mooie witte met grijze vlindertjes in maatje 86. Mijn zoontje een mooie witte met donkerblauwe zigzagstrepen.

What's on mama's mind little labelHebben ze bij jullie op het kinderdagverblijf of crèche ook van dit soort leuke themadagen? Ik vind het erg leuk dat ze dit doen. Helaas is het niet altijd op alle dagen van de week, dus je moet met zoiets net geluk hebben dat jouw kindje de betreffende dag ook zijn of haar opvangdag heeft.

Little Label

De voorjaarscollectie van Little Label is weer online en erg mooi.

Hier vind je de baby pyjama – grey butterflies van mijn dochtertje. En die van mijn zoontje jongens pyjama – blue waves vind je hier. Mijn zoontje en dochtertje hebben hun pyjamaatje gekregen van Little Label, speciaal voor de pyjamadag.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *