Pyjama’s SNURK SS 2022 Horizontal Wear

Duurzaam loungewear merk SNURK presenteert haar nieuwe lente-zomer ’22 collectie, wederom barstend van de leuke en originele fotoprints. Van madeliefjes op felblauw tot regenboog taarten en getekende zonnen met zonnebrillen. Net wat we nodig hebben voor een lange, luie zomer.

pakketje snurk

SNURK Horizontal Wear 2022

Ons hele gezin slaapt weer in SNURK pyjama’s of loopt er in rond na het slapen. De printjes zijn verslavend zo leuk. Elk jaar weer een feest om de nieuwe collectie te bekijken en wat moois uit te mogen zoeken.

De SNURK Horizontal Wear-collectie bestaat uit t-shirts, strap tops, shorts, jurkjes, truien, broeken en playsuits. Super comfortabele kleding voor overdag en/of ’s nachts gemaakt van zacht biologisch katoen uit Portugal, dat ook nog eens GOTS-gecertificeerd is. De collectie is online en in meer dan 130 winkels wereldwijd verkrijgbaar. 
De Horizontal Wear-collectie is verkrijgbaar voor baby’s, kinderen, dames en heren. En wist je dat SNURK van oorsprong een beddengoed merk is en dit jaar haar 15-jarig bestaan viert? De nieuwe SS 2022-collectie is verkrijgbaar vanaf vrijdag 18 februari.

Snurk ss22 collectie

Onze favoriet van 2022

De favoriet werd dit jaar unaniem gekozen, we besloten te twinnen, met zijn vieren, noem je het dan nog twinnen? Twinning is winning zeggen we altijd maar. De girafjes wonnen het van de rest van de collectie en daarom zijn wij familie Giraf in dit voorjaar.

kijk naar de sneeuw met snurk

Pluspunten van SNURK

Behalve dat we weg zijn van die gave printjes, zijn de pyjama’s duurzaam geproduceerd.

Organic Cotton

Ze gebruiken alleen biologisch katoen, duurzaam geproduceerd in Portugal. Wakker zijn over onze impact op het milieu, daar slaapt iedereen beter van.

Homemade Prints

Ze creëren mooie, fantasierijke prints voor beddengoed en lounge wear. Gemaakt met eigen hand, camera en photoshop. Gedreven om nieuwe betekenis te geven aan de kunst van het nietsdoen.

Horizontal Happiness

Ze maken van slapen en bankhangen graag een feestje, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Wij vinden dat je niet moet hoeven kiezen tussen leuk en bewust.

snurk beddengoed kindermatras

Van wintertijd naar zomertijd in 2022

De zomertijd komt er weer aan en dan gaat de klok een uur vooruit, dat betekent eerder je bed uit. Gelukkig is dat niet zo’n probleem als je dit heerlijke lente weer hebt. Lekker opstaan met de zon en lekker lang genieten van het zonnetje, want het is dan later licht, maar vooral ook later donker!
De nacht van zaterdag 26 maart op zondag 27 maart start om 2:00 uur ’s nachts de zomertijd, je verplaatst de klok dan naar 3:00 uur. De wintertijd mogen we op zondag 30 oktober 2022 weer verwelkomen, dan gaat de klok een uurtje terug, waardoor je wat langer kunt blijven liggen in bed.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *