Race door de kamer met Slammin’ Racers

Een jongen of meisje die gek is op auto’s? Dan zijn de Slammin’ racers van Little Tikes echt heel gaaf. We kregen de stunt jump en maakten daar een driejarige peuter blij mee voor zijn verjaardag. Natuurlijk werd de stuntwagen uitvoerig getest.

Slammin’ Racers van Little Tikes

De Slammin’ Racers lijn bestaat uit drie verschillende producten:

  • de losse racewagens
  • de Slammin’ Racers Stunt Jump en
  • de Slammin’ Racers Scrapyard Derby.

De racewagens hebben een grote knop op hun bovenkant, die uitnodigt om er een flinke klap op te geven. Dat is ook de bedoeling want de knop, dat is de ramknop. Geef er een flinke ram op en je racewagen vliegt weg en echt…hij komt superver!!

Slammin stunt jump little tikes

Deze auto’s met slagkracht schieten meer dan 5 meter vooruit per slag. Het robuuste en duurzame ontwerp zorgt ervoor dat je kleintje altijd klaar is om te racen.

We hebben het gezien en hij komt echt ver! Ik heb het niet nagemeten, maar zag hem zeker al meteen bij de eerste sprong 2 meter vliegen.

Wat zit er bij de Slammin’ Racers Stunt Jump?

Soms moet je van speelgoed eerst alle uitbreidingssets kopen, wil je er goed mee kunnen spelen, maar dat is hier niet het geval. De Slammin’ Racers Stunt Jump heeft een schans, pylonen en wegblokkades om je eigen stunt Jump mee samen te stellen (inclusief wagen).

Wil je wel uitbreiden? Dan kan dat uiteraard wel, maar is voor de stunt jump niet nodig. Je kan elk attribuut in je huis toevoegen om overheen te vliegen. Vlieg over tafel of over je voetbal, maak het zo gek als je zelf wilt (en van je ouders mag, haha).

Voeg bochten en schansen toe aan je race met de Slammin’ Racers Scrapyard Derby. Deze speelset bevat bochten, een schans, een verplaatsbare laadarm en meer (inclusief wagen).

Met elke ram op de knop vliegt je racewagen 5 meter ver weg. Ram, sla en stort je in de actie met Slammin’ Racers!

Bekijk hier de officiële video van de Slammin’ Racers op YouTube!

Product specificaties:

Racet meer dan 5 meter per ram op de knop!
Grote, stevige ramknop, ontworpen voor het actieve kind.
Gestroomlijnd wagenontwerp en realistische geluiden
3 verschillende coole racewagens worden afzonderlijk verkocht, verzamel ze allemaal
Werkt met al het Slammin’ Racers™-speelgoed.

Adviesprijzen:

De losse racewagens: € 14.99
De Slammin’ Racers Stunt Jump: € 27.99
De Slammin’ Racers Scrapyard Derby: € 49.99

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
De Slammin' Racers Stunt Jump
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *