Rainbow Pets Diamond paint Cards

Met de knutselpakketjes van Totum zit je wel goed. Ze hebben zoveel verschillende knutselsets, dat er voor iedereen wel wat bij zit dat ze leuk vinden. Er is een hele serie van Totum Rainbow Pets. Wij probeerden daarvan de diamond paint cards. Een pakketje met een zacht prijsje (ongeveer 9 euro), waarmee het uitermate geschikt is als cadeautje op kinderfeestjes.

totum rainbow pets

Wat is diamond painting?

Diamond painting is schilderen met diamandjes. Het beplakken van jouw papier, kaartje, karton of canvas met kleine gekleurde steentjes. Met Diamond paint cards van Totum ga je kaartjes versieren met kleine gekleurde strass steentjes.

totum rainbow pets

Rainbow Pets Diamond paint Cards

totum rainbow pets

De rainbow pets zijn van zelfsprekend dieren versierd met regenboogkleuren. De kaartjes zijn superschattig. Zelfs al zonder dat ze versierd zijn zijn kinderen er al blij mee. In het pakketje zitten vier vierkante kaartjes, met envelopjes en er zitten verschillende soort glinsterende strass steentjes. Er zit een soort krijtje bij, waarmee je de steentjes kan oppakken en op de kaart kan plakken. Het is een heel fijn werkje, wat best lastig is voor kleine kinderen. De fijne motoriek wordt hier aangesproken en het kan misschien voor kleinere kinderen frustrerend zijn. Houd het daarom goed in de gaten of het al lukt, anders is het niet zo leuk.

Mijn dochtertje ging er mee aan de slag tijdens ons weekendje weg en maakte een kaartje voor opa en oma en haar neefje en nichtje. Heel leuk versierd met de steentjes en leuke stickers. Heel feestelijk en schattig met die kleurrijke babydiertjes.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *