Recensie: Het meisje dat aan de oever verscheen

Met de zomervakantie weer in het vooruitzicht kan je weer beginnen met de paklijsten. Een checklist voor wat je meeneemt als je met een baby op vakantie gaat is erg handig. Maar vergeet jezelf ook niet. Wat dacht je van een goed boek; Het nieuwe boek van Geert Kimpen; Het meisje dat aan de oever verscheen.

het meisje dat aan de oever verscheen

Hoewel Geert Kimpen vaak in recensies “De Nederlandstalige Umberto Eco, Paulo Coelho of Dan Brown” genoemd werd – is hij vooral Geert Kimpen, met een geheel eigen stijl en genre in het Nederlandse taalgebied.

Geert Kimpen is een van de best verkopende Vlaamse auteurs in Nederland. Zijn werk werk in 15 landen uitgegeven.

Zijn inspirerende romans (waarvan de bekendste De Kabbalist) vinden gretig aftrek bij tienduizenden lezers. Ook de voorverkoop van dit boek gaat razend hard. Geert geeft de komende twee maanden haast elke avond een lezing van Brugge tot Groningen. Geert Kimpen is een fenomeen en niet voor niets een van de hoofdsprekers op het komende Happinez Festival.

Misschien is dit boek, een tijdloos sprookje voor volwassenen dat zich in India afspeelt, wel Kimpen’s beste boek. Natuurlijk staat de liefde centraal. Krachtiger dan ooit tevoren.

Het boek zindert van Indiase wijsheden, oriëntaalse erotiek, inzichten over liefde, seksualiteit en zielsverwantschap.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Het meisje dat aan de oever verscheen
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *