Regenboogtaart (met recept) en de Vtech Tante Jet theeset

Mijn dochtertje van 3 jaar, bakt pannenkoeken, deelt ijsjes uit en zet thee. De hele dag door. Voor peuter- en kleuterouders waarschijnlijk erg herkenbaar. Superleuk, vind ik dan ook de nieuwste Vtech aanwinst: Tante Jet de Theeset, die weer perfect inspeelt op de kinderfantasie. En die kopjes aardbeien- en frambozenthee proberen we uit onder het genot van een heerlijk stuk unicorn regenboogtaart, die ze overigens wel ECHT samen met mij heeft gemaakt. Wij maakten voor haar derde verjaardag een regenboogkwarktaart (klik op link voor het recept!) en daar drink je een kopje thee bij met je driejarige dochter, zo is dat nou eenmaal.

Regenboog kwarktaart

Tante Jet Theeset

Tante Jet Theeset is een kleurrijke en vrolijke etagère met een roze theepot met een geweldig groot hart. Er staan gebakjes en theekopjes op de etagère en er klinkt mooie muziek. De theepot is er niet zomaar een, deze is magisch, zij spreekt en geeft opdrachten als je in het spiegeltje onder de deksel kijkt. Tante jet de theeset kent woordjes, liedjes, cijfers, vormen en kleuren. Houd de thee in de lucht, kieper de tuit naar beneden en doe net alsof je echte thee inschenkt “tupe tupe tupe, klots, klots, klots” de thee zit in je kopje.

Educatief speelgoed voor peuters

Wat ik zelf fijn en leuk vind aan het speelgoed van Vtech is dat er zoveel leermogelijkheden zijn. Zo speelt mijn zoontje van vier jaar heel veel aan zijn magische bureau, hij leert woordjes en taakjes uitvoeren op een vrolijke manier. Het is echt: spelenderwijs leren. Hier is het ook weer het geval, omdat je kan oefenen met kleurtjes, met cijfers en vormen. Daarnaast zij er weer veel vrolijke liedjes en geluiden bij de Tante Jet Theeset. De taartpuntjes zijn genummerd, zo kun je het juiste getal terugleggen op de juiste plek.

Tante Jet theeset vtech

Daarnaast is de Tante Jet Theeset een moderne versie van het kinderserviesje. We speelden al veel vaker dat we gaan picknicken in de kamer van mijn dochtertje of in de achtertuin, ik krijg dan fictieve gebakjes en kopjes thee, supergezellig. De modernisering die dit speelgoed van Vtech met zich meebrengt is dat er vrolijke deuntjes bij zijn en sound effects waarbij het echt lijkt alsof je de thee inschenkt. Het maakt het nog leuker en je breidt het fantasiespel nog meer uit. Met de vrolijke liedjes moet natuurlijk meegezongen worden.

tante jet theeset

De Tante Jet Theeset kopen?

Tante Jet Theeset is bedacht en ontwikkeld voor kinderen van 1 tot 4 jaar. Dankzij het regelbare volume blijft spelen en leren aangenaam, ook voor de rest van het gezin. Zit je dus net een boek te lezen, dan word je niet gek van de geluiden om je heen. Al moet ik zeggen dat ik sowieso nooit zo last heb van die geluidjes. Ik geloof dat je er aan went, dat het om je heen rumoerig is, maar ik functioneer er niet minder om, haha.

Het prijsje voor zoveel tovenarij is bescheiden: voor € 26,95 is het elke dag feest met Tante Jet Theeset.

Tante Jet theeset vtech

Ik vind dit een superleuk cadeauidee voor een peuter- of kleuterverjaardag, maar ook Sinterklaas, mag deze best wel meenemen op zijn boot naar Nederland. Daar zullen veel kinderen heel blij van worden.

tante jet theeset

Ik drink nog een kopje thee en eet een stukje van onze eenhoorn regenboogtaart. Houd vooral ook Instagram van @mamasmind in de gaten om leuke Tante Jet Theeset filmpjes te zien.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Tante Jet Theeset
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 reacties op “Regenboogtaart (met recept) en de Vtech Tante Jet theeset

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *