Relaxt in de hangmat of hangstoel van Tropilex

What's on mamas mind tropilex hangstoelHet najaar is begonnen, maar af en toe zitten er nog best mooie dagen bij. Zonnig, droog en helemaal niet koud. Heerlijk om dus even te relaxen in de achtertuin, samen met je kiddo’s of alleen. Wij hebben een heel kleurrijke en fijne hangstoel van het merk Tropilex uit hangmattenwebshop De Hangmat gekregen. Het is immers een feestmaand en het is heerlijk om met je kleintjes hierin te zitten.

Hangstoel of -mat aan de schommel

Als je bijvoorbeeld een schommelstellage hebt in je tuin, net als ik, of een grote boom dan is het heel eenvoudig om hem op te hangen. Wij hebben er een “Liana” ketting bij daarmee bevestig je hem eenvoudig aan de paal waaraan normaal ook de schommel hangt.

Toen wij de hangstoel ontvingen wilde mijn zoontje, van bijna 3 jaar, hem natuurlijk uitpakken. “Wauw, mooi mama” zei hij. En vervolgens wilde hij er meteen in. Dat is best zwaar tillen moet ik zeggen, haha. Want hij hing dus aan mijn arm. Natuurlijk, heb ik hem gauw opgehangen aan de schommel. Dat lukte mij zelfs, moet je nagaan hoe makkelijk het is.

Je kan er rustig in heen en weer zwiepen, maar ook gewoon heel rustig zitten. De kinderen vonden het What's on mama's mind tropilex hangstoelsamen ook heel leuk, maar wel iets te gezellig. Mijn dochtertje heeft er nog een hele tijd rustig in gelegen, als we hadden gewild was ze er zelfs in in slaap gevallen, denk ik. Helemaal goedgekeurd dus.

Meestal hangt er een hangmat in de tuin

Ik heb al wel vaak bij mensen een hangmat in de tuin zien staan, de hangstoel was ik nog niet zo bekend mee. In elk geval niet van stof. Het is echt reuze handig en heel fijn. Daarnaast neemt het erg weinig plek in beslag (zie het fotootje in de handige opbergzak). Als je zoals ik niet echt bomen hebt waartussen je de hangmat kan ophangen, maar wel zoiets als een schommel dan is het ideaal. Natuurlijk kan je voor de hangmat een standaard aanschaffen.

What's on mama's mindToen ik de hangmat kreeg realiseerde ik mij dat je hem ook prima in huis op kan hangen. Mooi een haak in het plafond en dan lekker zitten. De kleurtjes vind ik fantastisch, want zoals jullie weten ben ik gek op kleur. Vooral in de achtertuin hoort het kleurrijk te zijn. Nu het najaar komt past het oranje er ook goed bij. Met alle bruine herfstblaadjes. Hopelijk komen er nog veel zonnige dagen. De hangmat is lekker stevig dus ik ging er mooi samen met de kinderen in. Een verjaardagscadeautje voor mijn dochtertje waar ook wij veel plezier van hebben.

Winactie met een hangmat of hangstoel

Houd trouwens mijn blog in de gaten. Want ik mag dus een hangmat of hangstoel weggeven!!

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *