Review: Andrelon Biotin

What's on mama's mind biotinVind je het ook zo fijn als je haar goed zit en lekker ruikt? Mijn kinderen knuffelen mij sinds kort extra hard en extra veel. Want mama’s haar ruikt nu nog lekkerder.

Dat komt door mijn Andrélon “Hey Pam, je haar danst” Biotin aanwinsten. Ik had de eer om namelijk vier producten van de Andrélon Biotin lijn te testen. En de versterkende crème is echt een blijvertje. Niet alleen vanwege zijn speciale superkrachten, maar vanwege de geur.

Normaal was het bij mij altijd. Haren wassen met shampoo, creméspoeling / conditioner erin. Föhnen (mits genoeg tijd) en dan een beetje haarspray erin. Nu gaat er ook elke dag de versterkende crème erin. Gelukkig heb je maar een klein beetje nodig en gaat hij waarschijnlijk dus heel erg lang mee.
Ideaal vind ik het pompje dat op het flesje zit, want ik ben altijd lui met klepjes en schroefdoppen enzo. Dus, deze is speciaal voor mij gemaakt.

Wat is Andrélon Biotin?What's on mama's mind andrelon biotin

Versterkt breekbaar haar, voor zichtbaar minder haaruitval door haarbreuk.

Om je haar te versterken zodat het minder snel afbreekt en (zodoende) uitvalt, introduceert Andrélon een vernieuwende haarverzorginglijn: Biotin Strength. Een shampoo, conditioner, masker en crème verrijkt met biotine, één van de belangrijkste vitamines voor het behoud van sterk en gezond haar.

Vitamine Boost

Biotine ofwel vitamine B7/B8 is een belangrijke
vitamine voor ons lichaam en staat bekend om de
versterkende werking van haar, huid en nagels. Deze
B-vitamine komt ook veel voor in groene bladgroenten
en eiwitrijke voeding, zoals noten, zaden, vis en eieren.

Bekijk hier de infographic van Andrelon Biotin.

What's on mama's mind andrelon biotin infographic

 

 

 

Wat vinden we ervan?

Dat ik het lekker vind ruiken had ik al gezegd. Heel eerlijk gezegd heeft de werking van dergelijke producten van mij een minder hoge prioriteit dan de geur. Als die goed is, dan ben ik al gauw tevreden.
Vooral omdat ik geen specWhat's on mama's mind biotinifieke problemen heb (te droog, te vet etc.), ik wil gewoon fijn mijn haarwassen. Oké, ik heb wel redelijk fijn haar en steil. Zou biotin mijn haar extra strenght geven? Tijd voor mijn oordeel:

Deze lijn bevat vier producten. Die zie je hierboven in de infographic inclusief de kosten per product.

De verpakking van Andrélon is heel herkenbaar. De shampoo schuimt goed, laat een lekkere geur achter en mijn haar voelt zacht na het douchen, maar niet slap. Het zakt niet meteen in.

De conditioner vind ik voor mijzelf altijd erg belangrijk. Want anders gaat mijn haar klitten. Ik gebruik het ook zo nu en dan voor mijn zoontjes haar. Die heeft namelijk een enorme bos met krullen, dat wil nog weleens tot dreads gaan vormen als het niet goed uitkamt. En kammen, dat doen we niet graag bij hem. Vindt hij niet fijn en komt zijn krullen ook weer niet echt ten goede. Dus conditioner gebruiken wij.
De substantie is zacht en fijn. Eigenlijk zoals ik Andrélon ook ken. Het haarmasker heb ik nog niet heel vaak gebruikt, omdat ik daar wat meer geduld voor moet hebben om het te laten intrekken. Maar het resultaat was de eerste twee keer erg fijn. Mijn haar voelde gezonder en het rook wederom heerlijk.

De topper vind ik de versterkende creme, dat is echt een product dat ik nog heel vaak wil gebruiken!

Keep it strongWhat's on mama's mind biotin

Simpele trucs om je haar sterk te houden:
Ga nooit met nat haar slapen. Vochtig haar is extra kwetsbaar. Terwijl jij ligt
te woelen, kan het sneller beschadigen.

Breng altijd een product aan dat je haar tegen de hitte beschermt voor je je
haar föhnt of een warme stylingtang gebruikt. Zo krijgt de warmte geen kans
het haar uit te drogen. Als je haar heel droog is, wordt het ook zwakker.

Vergeet het fabeltje van ‘100 borstelslagen per dag’ – die komt niet voor
niets uit de sprookjesboeken. Probeer je haar juist niet te vaak en nooit ruw
te borstelen. Vervang je borstel zodra de tandjes versleten zijn.

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *