Review: Andrélon Kokos Boost shampoo en conditioner

Als je haar maar goed zit! En omdat je na Koningsdag extra goed gewassen moet worden natuurlijk, na al dat gefeest, haha. Ook met Moederdag moet je haar goed zitten, dus we zetten de Moederdagblogs voort. Een van de producten die mooi past bij moeders is natuurlijk Shampoo, want dat haar van die moeders, dat krijgt toch een hoop te verduren. Ik mocht de Andrélon Kokos Boost voor jullie reviewen. Komt ie:What's on mama's mind kokos boost Andrélon

Andrelon Kokos Boost

Na mijn review van Andrélon Biotin ben ik nu aangekomen bij de Kokos Boost, om alvast in een zomerse stemming te komen natuurlijk. Kokos geuren zijn altijd zeer aangenaam vind ik. Die geur daar kan ik een hele blog overschrijven, die vind ik namelijk heerlijk.

“Geeft luchtig volume aan fijn haar”, dat is het credo van deze lijn van Andrélon. Dat is wel een match met dat dunne steile haar van mij. Ik heb fijn haar, per definitie. Als je de Dikke van Dale open doet, dan staat daar mijn naam achter “steil haar”.  Ik testte trouwens naast de Shampoo ook de Conditioner. Dat is voor mij ook het standaard ritueel. Eerste Shampoo, dan goed uitspoelen en daarna conditioner in. Dat laat ik eventjes zitten, daarna uitspoelen maar en shinen!

What's on mama's mind kokos boost Andrélon conditionerAls ik de conditioner niet gebruik, dan krijg ik geen kam door mijn haren heen (zonder tranen in mijn ogen). Want, mijn haar gaat altijd erg gauw klitten. Misschien herken je het wel. Voor mij is de conditioner daar dan ook prima geschikt voor.

Over de Andrélon Kokos Boost

Deze lijn, met kokosolie, is speciaal ontwikkeld om een luchtige volume boost en glans te geven aan fijn haar. Kokosolie staat bekend om haar voedende werking en heeft de eigenschap te kunnen doordringen tot in de haarvezel, waardoor het je haar niet verzwaart. Dit terwijl andere oliën juist op je haar blijven liggen en hierdoor verzwarend kunnen werken.

Wat vind ik er van?

Nou, je kon aan het begin van de blog al wel merken dat ik enthousiast ben over de geur. Verder vind ik What's on mama's mind kokos boost Andrélon Shampoode shampoo en de conditioner niet erg anders dan de andere Andrélon lijnen die ik ken. Voor mij is vooral de geur belangrijk. De werking van Andrélon is bij mij eigenlijk altijd wel goed. Mijn haar wordt er schoon van, zacht en goed doorkambaar. De geur is dan essentieel om het een succes te maken. De kokos boost is een van mijn favorieten.

De kinderen vinden het overigens ook erg lekker ruiken. Bij mijn zoontje doe ik ook na het douchen conditioner in zijn haar. Hij heeft een enorme bos met krullen. Dat kam ik ook nooit, want zo lekker wild is het op zijn mooist. De conditioner zorgt dat het niet gaat pluizen of klitten. Het gekke is, dat zijn haar altijd goed zit. Bij mij moet het gestyled en geföhnd worden en dan nog krijg ik niet dat effect. Klinkt wel een beetje jaloers, is het niet?

Mijn haar zit in elk geval goed met Moederdag, 14 mei.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *