Review: Andrélon Zomerblond shampoo en conditioner

Zomerblond! Na mijn review van Andrélon Biotin en de Kokos Boost, is het tijd voor Andrélon Zomerblond shampoo en conditioner, omdat de zomer er aan zit te komen. Wij hebben een fijne vakantie naar Zuid-Frankrijk gepland. Fréjus, zon, zee en strand. Dus zomers blond zullen we worden.

Andrelon shampoo zomer blond

Net als bij de andere lijnen van Andrélon bestaat de lijn uit meerdere producten. Ik heb de review van de shampoo en conditioner gedaan. Dat is voor mij ook hoe het elke dag gaat onder de douche. Eerst Shampoo, dan goed uitspoelen en daarna conditioner in. Dat laat ik eventjes zitten, daarna uitspoelen maar en shinen!

Andrélon Zomerblond

Andrélon Zomer Blond biedt jouw blonde haren precies de verzorging die het nodig heeft. Deze haarverzorgingslijn, met kamille en honing, is namelijk speciaal ontwikkeld voor natuurlijk- en gekleurd blond en donkerblond haar. Kamille staat bekend om haar verhelderende eigenschappen en honing omdat het de natuurlijke vochtbalans van je haar herstelt. Met Andrélon Zomer Blond wordt je blonde haar heerlijk verzorgd en krijgt het een natuurlijke, zomerse glans. Het hele jaar door het effect van de zon in je haar!

Andrelon shampoo zomer blond

Wat vind ik van deze shampoo en conditioner?

Allereerst de geur: die is goed. Zowel de shampoo als de conditioner hebben dezelfde zoete geur. Niet heel overdreven, maar wel aangenaam. De Kokos Boost is overigens wel mijn favoriet! De textuur van de shampoo is stevig, dit geldt eigenlijk ook voor de contioner. Een dikke gel die goed schuimt. Niet anders dan de andere shampoo’s van Andrélon.

De conditioner laat ik altijd even intrekken. Vaak doucht wel één van mijn twee kinderen mee, dan ga ik eerst hun insoppen, voordat ik mijn haar uitspoel. Van conditioner wordt mijn haar ook altijd zachter en het glanst ook altijd.

Word ik er echt blonder van? Geen idee, want of het de shampoo, de zon of de zee is die mijn haren blonder maakt elke zomer, dat weet ik niet.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

1 reactie op “Review: Andrélon Zomerblond shampoo en conditioner

    Tio

    (16 januari 2019 - 21:59)

    Deze shampoo ken ik wel van Andrelon maar heb deze nog nooit gebruikt. Het is echt iets voor iemand die blond haar heeft en waar het beter in uit komt deze shampoo te gebruiken. Het zal wel een oplichtend effect hebben voor iemand die blond haar heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *