Review: Andrélon Zomer Care shampoo en conditioner

Wauw, een speciale zomer editie van Andrélon: Andrélon zomer care. Zodat ons haar beter beschermt is tegen al die zonnestralen op onze bolletjes. Natuurlijk, mocht ik weer uitproberen. Na de Kokos Boost, Biotin en Zomerblond. Ik probeerde de shampoo en de conditioner.

Andrélon zomer care shampoo en conditioner

Over Zomer Care

Zon, zee en het zwembad maken van iedere zomer een feestje. Invloeden van buitenaf zoals UV-straling, zout en chloor kunnen je haar echter uitdrogen. Je haar kan dus wel wat extra verzorging gebruiken deze zomer. Daarom lanceert Andrélon een speciale zomereditie, genaamd Zomer Care, die deze zomer tijdelijk exclusief bij Kruidvat en Trekpleister te koop is. De lijn bestaat uit een shampoo en een conditioner, verrijkt met keratine en collageen, die het haar intensief voeden zodat je haar kan blijven stralen in de zon.

Resultaat: glanzend en gezond haar zonder pluis, de hele zomer lang.

De  Zomer Care Shampoo

Andrélon Zomer Care is dus ideaal voor droog en dof haar, omdat het je haar de intensieve verzorging geeft die het nodig heeft. Ik vind het heerlijk om in de zee te zwemmen, maar daarna wil ik niets liever dan het zout en het zand van mijn lichaam spoelen. Douchen, dus. Dat mijn haren extra blond worden door deze zonnige orden vind ik wel leuk, maar ik wil wel een fijne shampoo. “De Zomer Care shampoo, verrijkt met keratine en collageen, reinigt je haar en voedt het haar daarnaast intensief, zodat het kan blijven stralen in de zon. Het resultaat is glanzend en gezond haar zonder pluis, de hele zomer lang.” Het is inderdaad een heel fijne en lekker ruikende shampoo. Het geeft je echt een zomers gevoel.

Andrélon zomer care shampoo

De Zomer Care Conditioner

Ook de Zomer Care conditioner is verrijkt met keratine en collageen en ideaal voor droog en dof haar. Beetje veel zon en zee gehad? Voelt je haar ook al bijna als touw? Zo kan ik mij regelmatig voelen. De conditioner zorgt ervoor dat je haar na het wassen makkelijk doorkambaar is. Het resultaat is glanzend en gezond haar zonder pluis, de hele zomer lang.

Andrélon zomer care conditioner

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *