Review: Badspeeltjes van Nuby

Spelen in bad, dat is het hoogtepunt van de dag als je een peuter of kleuter bent toch? Met de nieuwste badspeeltjes van Nuby hebben wij sowieso extra veel plezier. Ik vertel jullie graag over mijn twee nieuwste aanwinsten, van de negenmaandenbeurs.

Het Nuby Bad Visnet

Een bad visnet van Nuby is lang leven de lol, want je vangt dus met een netje de plastic visjes, zo uit het bad.  Vier visjes (octopus, schidpad etc.) in blauw, groen, geel en rood. Lekker kleurrijk weer, zoals we gewend zijn van Nuby. Ik ben gek op kleur.

nuby badspeeltjes

Een visnet in je handen, de visjes in het water en je kan aan slag, vissenvangen! Je kan er ook mooi mee oefenen met tellen “vang 2 visjes”, “hoeveel visjes zitten er in je netje?”. Het handvat is ergonomisch gevormd, wel zo fijn voor de kleintjes. Het ligt daardoor goed in de handen van de kleine kinderen.
Geschikt voor kinderen van 0 tot 2 jaar, maar ach, waarom niet als je vier bent? Ook dan heb je reuze veel lol!
Natuurlijk kun je er ook andere speeltjes mee vangen, mocht je uitgespeeld zijn met de vissen. Je zusje bijvoorbeeld, ohnee, beter van niet!

nuby badspeeltjes visnetje

De Nuby Badbootjes

Badeendjes of Badbootjes, waar zou je liever meespelen? Een grote stoere politieboot of de brandweerboot wellicht? Schip ahoy! Deze bootjes drijven en spuiten water, zo maken ze van iedere badtijd een leuke belevenis.Voor kinderen vanaf 6 maanden. Er zijn verschillende kleuren bootjes. Wij hebben een blauw en oranje. De bootjes blijven mooi drijven in het water en er gaat water in, dus kan er ook weer water uitspuiten. Ook weer zoiets leuks om je broertje of zusje mee te plagen. Of je moeder, haha. Liever niet!! Tenzij het heel warm weer is en ze in het buitenbadje zitten.

nuby badspeeltjes boot

De Nuby Badletters

Herinner je de badletters nog, daar schreef ik een tijdje terug al een blog. Ook zo leuk, je kunt mooi oefenen met woorden maken in bad dankzij deze letters. Veel speelplezier met de Nuby badletters, maar ook nog eens erg educatief. Mijn zoontje van net 4 jaar herkent al heel veel letters, dankzij dit speelgoed.

badspeelgoed nuby

 

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Badspeeltjes Nuby
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *