Review: beautytools van zenner

Begin van het jaar beloofde ik jullie beterschap op het gebied van mama beauty. Ik wilde namelijk als goede voornemen meer aandacht besteden aan mijn eigen uiterlijk. Niet alleen die van mijn kinderen. Hoewel jullie een heleboel blogs voorbij zien komen vol met kinderkleding voorjaarscollecties, vergeet ik mijzelf ook niet. Dit keer met beautytools.

Beauty tools

Ik kreeg een persbericht van Zenner over hun nieuwe beauty tools. Die moet ik hebben, dacht ik. Want, hoewel ik al met heerlijke beauty producten bezig was en geregeld een afspraak kapper en schoonheidsspecialist heb gemaakt, ontbraken er nog wel wat kwasten voor foundation, blusher en oogschaduw.

What's on mama's mind beauty tools zennerHandig dus, want zelfs als je al mooie kwasten in huis hebt is het goed om deze zo nu en dan te vervangen (of op zijn minst regelmatig schoon te maken).

Ik was nog niet in het bezit van zo’n uitgebreide collectie kwasten, maar eerlijk gezegd is het best handig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat vind ik er van?

Ik heb in principe alle kwasten geprobeerd, de een wel wat vaker dan de ander. Mijn favoriet is de eivormige spons. Daarmee kom je

What's on mama's mind zenner beauty tools

werkelijk in alle hoeken van je gezicht. Hij is ook lekker stevig. Ik gebruik vaker wat minder stevige sponsjes die na een paar keer al gaan scheuren. Dit ei is echt stevig en daarnaast is het knalroze, wat wil je nog meer, haha.

Voor oogschaduw vind ik een lange kwast wat minder praktisch. Ook omdat ik graag een klein oogschaduwdoosje gebruik, wat je het kwastje in wegstopt. Nu heb ik inmiddels echt een potje nodig waar alle kwasten in staan.

What's on mama's mind zenner beauty tools

 

Kijk op de website van Zenner voor meer informatie en waar je het kunt kopen.

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *