Review: Bio-Oil huidverzorging voor droge huid

In 2018 schreef ik mijn review Bio-oil huidverzorgingsolie die werkzaam is tegen littekens en huidstriemen. Nu 3 jaar later introduceert het merk nu een huidverzorgingsolie met diezelfde effectieve werking tegen littekens en huidstriemen, maar gemaakt van uitsluitend ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Dat klinkt als een fantastische ontwikkeling, er zijn heel veel natuurlijke huidverzorgingsproducten hun weg naar de consument aan het vinden en daar ben ik zelf heel enthousiast over. De formule van Bio-Oil huidverzorgingsolie 100% natuurlijk, helpt de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekjes verminderen. Daarnaast zegt het huidveroudering tegen te gaan en de vochtarme huid gehydrateerd te houden. Dit is ook een van de redenen, waarom ik bio-oil graag gebruik. Want, vooral deze tijd van het jaar. Als het buiten koud is en je veel binnen bent met de verwarming aan, dan droogt je huid enorm uit. Het kan zelfs gaan jeuken, dat voel ik altijd op mijn benen als ik ‘s avonds, na het douchen, mijn bed in kruip. Bio-oil voelt heel vettig, maar trekt heel snel in. Voor mijn gevoel heeft het altijd meteen resultaat.

bio-oil 100% natuurlijk

Bio-oil  100% natuurlijk

Bio-oil huidverzrogingsolie bevat geen dierlijke ingedrienten en is 100% vegan er zijn geen ingredienten getest op dieren.. Daarmee is het goed voor de huid en lief voor dieren. 

Wat ook echt superfijn is van Bio-Oil, is de droge huid gel. Echt ideaal, klein potje, maar je doet er superlang mee. Instant recovery!

Barre omstandigheden

Kou, regen, harde wind: allemaal funest voor de conditie van je huid. In de winter – of nog niet zo zonnige lente – is je huid niet alleen een stuk droger dan in de zomerperiode, maar ook sneller en vaker geïrriteerd. Je huid heeft wel wat te verduren gehad tijdens die barre maanden. Uit onderzoek blijkt dat dit niet alleen komt door de lagere temperatuur, maar ook door een lage luchtvochtigheid. De huid staat hierdoor meer vocht af aan de lucht. En hoe knus en warm ook, die verwarming die net een tikje hoger staat, werkt ook niet mee. Vooral tijdens de koude dagen, waarop zowel je huid als jijzelf nét dat beetje extra kan gebruiken, draagt Bio-Oil bij aan de dagelijkse huidverzorging. In no time zijn rode vlekjes en droge plekjes verleden tijd, laat die lente maar komen!

What's on mama's mind bio-oil

Hydrateer!

Je goed voelen begint met je zeker voelen. Een goed gehydrateerde huid helpt daarbij. Bio-Oil ondersteunt de natuurlijke olielaag van de huid en helpt om haar beschermende laag te herstellen. De combinatie van plantenextracten, vitamines en het unieke ingrediënt PurCellin Oil™ zorgt ervoor dat de fijne olie gemakkelijk diep in de huid doordringt. Bio-Oil vermindert de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken en is ook geschikt voor een droge huid en heeft anti-ageing eigenschappen. Kom maar door, stralende huid!

Review Bio-OiL

Ik schreef in 2018 al de review bio-oil, ik vond het toen al een erg fijn product en gebruik het inmiddels al jaren. Vooral mijn benen kunnen behoorlijk droog zijn zo na de winter. Dus elke avond en elke ochtend een beetje Bio-Oil en je voelt echter verbetering. Ik vind het vooral fijn dat het, ondanks dat het olie is, erg snel intrekt. Dus je hoeft geen half uur wapperend door de badkamer te rennen. Je kunt je vrijwel meteen aankleden nadat je de olie hebt gebruikt. Ik ben heel erg blij met een vegan en natuurlijke variant. Alle beetje helpen, zo ook verduurzaming in je badkamer!

Over Bio-Oil

Bio-Oil is het nummer één huidverzorgingsproduct in Nederland. Deze huidolie uit Zuid-Afrika bevat het unieke ingrediënt PurCellin™ Oil, waardoor de olie niet vet is en snel intrekt. Vitamines A & E en natuurlijke plantenextracten geëxtraheerd uit onder meer rozemarijn, lavendel en kamille worden diep in de huid opgenomen, waar ze direct aan het werk gaan. Bio-Oil vermindert niet alleen de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken, maar is tevens geschikt voor een droge huid en heeft anti-ageing eigenschappen. In Nederland wordt Bio-Oil op de markt gebracht door de Remark Groep B.V. te Meppel.

Bekijk ook:

De snelle uitleg wat de Curly Girl Methode inhoudt en hoe jij het toepast
Weg met wegwerp wattenschijfjes
Hoe werkt een shampoobar?

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Bio-oil huidverzorging
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *