Review: Bio-Oil voor droge huid

Wat een weertje! En het wordt alleen nog maar mooier. Zijn jouw benen nog niet helemaal klaar voor dit mooie weer? Droog wellicht? Dan breng ik graag nog even het persbericht van Bio-Oil bij je onder de aandacht, want Bio-Oil vind ik zo’n fijn product.

Barre omstandigheden

Kou, regen, harde wind: allemaal funest voor de conditie van je huid. In de winter – of nog niet zo zonnige lente – is je huid niet alleen een stuk droger dan in de zomerperiode, maar ook sneller en vaker geïrriteerd. Je huid heeft wel wat te verduren gehad tijdens die barre maanden. Uit onderzoek blijkt dat dit niet alleen komt door de lagere temperatuur, maar ook door een lage luchtvochtigheid. De huid staat hierdoor meer vocht af aan de lucht. En hoe knus en warm ook, die verwarming die net een tikje hoger staat, werkt ook niet mee. Vooral tijdens de koude dagen, waarop zowel je huid als jijzelf nét dat beetje extra kan gebruiken, draagt Bio-Oil bij aan de dagelijkse huidverzorging. In no time zijn rode vlekjes en droge plekjes verleden tijd, laat die lente maar komen!

What's on mama's mind bio-oil

Hydrateer!

Je goed voelen begint met je zeker voelen. Een goed gehydrateerde huid helpt daarbij. Bio-Oil ondersteunt de natuurlijke olielaag van de huid en helpt om haar beschermende laag te herstellen. De combinatie van plantenextracten, vitamines en het unieke ingrediënt PurCellin Oil™ zorgt ervoor dat de fijne olie gemakkelijk diep in de huid doordringt. Bio-Oil vermindert de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken en is ook geschikt voor een droge huid en heeft anti-ageing eigenschappen. Kom maar door, stralende huid!

Wat vinden we ervan?

Ik vind het een erg fijn product en gebruik het al jaren. Vooral mijn benen kunnen behoorlijk droog zijn zo na de winter. Dus elke avond en elke ochtend een beetje Bio-Oil en je voelt echter verbetering. Ik vind het vooral fijn dat het, ondanks dat het olie is, erg snel intrekt. Dus je hoeft geen half uur wapperend door de badkamer te rennen. Je kunt je vrijwel meteen aankleden nadat je de olie hebt gebruikt.

Over Bio-Oil

Bio-Oil is het nummer één huidverzorgingsproduct in Nederland. Deze huidolie uit Zuid-Afrika bevat het unieke ingrediënt PurCellin™ Oil, waardoor de olie niet vet is en snel intrekt. Vitamines A & E en natuurlijke plantenextracten geëxtraheerd uit onder meer rozemarijn, lavendel en kamille worden diep in de huid opgenomen, waar ze direct aan het werk gaan. Bio-Oil vermindert niet alleen de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken, maar is tevens geschikt voor een droge huid en heeft anti-ageing eigenschappen. In Nederland wordt Bio-Oil op de markt gebracht door de Remark Groep B.V. te Meppel.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Bio-oil huidverzorging
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *