Review Biomed

Beauty producten, ze zijn er in overvloed. Voor alle huidtypes en passend bij de wensen die je hebt. Kende jij het merk Biomed al? Het logo kwam mij heel bekend voor, maar eerlijk gezegd geloof ik niet dat ik eerder een product geprobeerd heb. Tot nu, want ik mocht vier producten uitproberen. Dus ik ben weer helemaal rimpelvrij, dankzij een oogcreme, gezichtscreme, gezichtolie en body creme.

En jullie krijgen 30% korting op een bestelling bij Biomed tot en met 11 september 2017. Zie onderaan de blog.

  1. FYA Eye cream
  2. FYA Face cream
  3. FYA oil
  4. Body firmer

Biomed beauty producten

Forget Your Age Eye cream

Deze Forget your age oogcrème komt in een kleine tube van 15 ml. Er zit een handig puntje op waardoor je het rechtstreeks onder je oog kan aanbrengen. Vervolgens kun je het met één vinger uitsmeren. Het is een dunne creme die snel intrekt. Je huid voelt daarna even wat vettig, maar dat gevoel is zo weg. Ik heb daarna wel het gevoel dat ik mij frisser voel, mijn ogen voelen na het opsmeren niet vermoeid meer, ondanks dat ik net wakker ben als ik het op doe (na het douchen).

Er wordt geadviseerd om de creme twee maal per dag aan te brengen op een gereinigde huid. Rond de ogen masseer je het zachtjes in.

De Biomed forget your age eye cream kost € 25 voor 15 ml. Als je de ingrediënten wilt weten, die staan er op de site duidelijk bij. Ik heb er weinig kennis van dus je kunt je er zelf in verdiepen mocht je dat willen.

Biomed Forget your age

Foget Your Age Face cream

Ook probeerde ik de forget your age face cream. Deze gezichtscrème gebruik ik omdat ik mijn leeftijd wel wil vergeten, haha. Nee, hoor zo erg is het nog niet. Ik gebruik al vanaf dat ik een jaar of 13 ben gezichtscrème. Voor het slapen en bij het opstaan. Deze crème is net als de oogcrème erg verfrissend. Dat is fijn. Het smeert makkelijk uit en het trekt goed in. Daarna voel je je fris. De geur is niet specifiek erg lekker, er zit weinig geur aan en als je wat ruikt is het een beetje een apotheekluchtje. Niet vies, maar reken niet op frisse en fruitige vruchtengeuren of iets dergelijks. Ik vind het prima.

De Biomed forget your age face cream kost € 30 voor 50 ml.

Forget your age oil

Er is ook nog een gezichtsolie om je leeftijd te vergeten. Een gezichtsolie die je bijvoorbeeld voor het slapengaan op kan doen. Als ik de site moet geloven vult het rimpels, lift het de contouren en heeft het een collageeneffect. De geur van olie is wel echt een typische olielucht, dus ook hier reken je niet op een lekker geurtje. Dat is denk ik wel kenmerkend voor alle producten uit de lijn. De focus ligt op het strakker maken van je huid en het verzorgen ervan. Het is geen merk dat je een jongmeisjes geurtje wil meegeven, haha. Ik vind de olie erg fijn op mijn huid, het geeft een beetje het gevoel dat je echt wat strakkere  huid ervan krijgt.

De Biomed forget your age face oil kost € 30 voor 30 ml.

Biomed Body firmer

Biomed body firmer

Na twee zwangerschappen heeft je lichaam best wel wat te verduren gehad. Een body firmer creme is dan ook wel toepasselijk voor de mama’s die mijn blog volgen, niet waar? Zou het effect hebben? Het is in elk geval een erg fijne crème die prima ruikt. Wederom geen bloemige geurtjes.

De Biomed body firmer kost € 20 voor 150 ml.

KORTING voor lezers What’s on mama’s mind

Met Coupon code:  d150dc6ac6 ontvang je bij bestelling boven de € 29,99 wel 30% korting op je bestelling. De kortingscode is geldig van 12 juli tot en met 11 september 2017.

De producten zijn te koop in de Online Pharmacy van Biomed, de website van Biomed is in verschillende talen te bekijken, zo kun je het ook gewoon in het Nederlands bekijken..

Je kunt Biomed ook vinden op Instagram: @biomedorganics en Facebook: /Biomedorganics

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *